ALLAH CC rahmet eylesin Hande arkadaşımızada acil şifalar eylesin mekanın cennet olsun arkadaşım
ALLAH CC rahmet eylesin Hande arkadaşımızada acil şifalar eylesin mekanın cennet olsun arkadaşım
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
duydugumda gözlerimden yaş geldi, kuzen aradı söyledi.
ama akşam burdan bakınca yine gözyaşlarım sel oldu, daha dün görmüş gibiydim kemal ebiye ve hande ablayı, kuzenin dedigi gibi geçenlerde yanımıza fazer yanaştı, fazere bakıyorduk ki kullanıcı kaskınıı çıkarınca tanıdım daha önde gezmiştik şileye felen denize gitmiştik,
off yaa ne biçim hayat bu, hande ablada ayagını kaybetmiş.
kemal abi mekanın cennet, toprağın bol olsun.
hande ablayada acil şifalar diliyorum,
yolda karşılaşmıştık tek bu fotograf var muhabbet de etmiştik, km de kaç felen yakıyor diye,
buda şile ye denize giderken eski motosikleti falcon ile. (soldaki )
98 Beygir.....
hande arkadaşımızı zaten görmek mümkün değil; bunu biliyorum....
ancak bu tip günlerde ailesini ve diğer dostlarınıda yanlız bırakmamalıyız diye düşünüyorum....
akşam ordayım....
Arkadaşlar Kan alma saati diye bi saçmalık olabilir mi ? Şuan kan vermek isteyenler var gitsek almıyoruz kanınızı diye geri mi çevirecekler ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
başımız sağolsun............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
allah rahmet eylesin..toprağı bol olsun..sevenlerine sabırlar diliyorum.
ellerim titriyo allah rahmeet eglesın soktayım suan konusamıyorum nefes bıle almak zor geliyor cok kotu cok acı coook ooooffffffff
kemal abi ile en son yalova vapurunda karşılaşmıştık..
facebook(Fazer Tutkunları)
sabah işteki bilgisayarda motordelisindeki fotoları açamamıştım şimdi açtım ve o kopan bacağı gördüm aman tanrım....
sözün bittiği yer...
Bende eşimi artçı olarak arkama bindiriyordum ara ara.Artık tövbe sadece kendim binicem.
“Ölünün mezardaki hâli imdâd diye bağıran denize düşmüş kimseye benzer. Boğulmak üzere olan kimse kendisini kurtaracak birini beklediği gibi meyyit de babasından anasından kardeşinden arkadaşından gelecek bir duâyı gözler. Kendisine bir duâ gelince dünyanın hepsi kendine verilmiş gibi sevinmekten daha çok sevinir. Allahü teâlâ yaşıyanların duâları sebebi ile ölülere dağlar gibi çok rahmet verir. Dirilerin de ölülere hediyesi onlar için duâ ve istiğfâr etmektir.”
Allah'ım sen bu guzel abimizin gunahlarını bağısla..
Sen onun mekanini cennet eyle..
Biz bilirizki ezelimizde sensin ebediyetimizde..
Senden geldik yine sana dönüyoruz, sen bizim ellerimizi bos cevirme, Sen bu abimize kabir azabı gösterme..
Biz ne istemeyi biliriz ne de dua etmeyi.
Biz yasadıgımız din gelenegini sana layık bir sekilde yerine getiremesekte sen bizim senin icin yaptıgımızı sandıgımız duaları bos cevirme..
Sen bizi bize ve nefsimizle goz acıp kapatana kadar bas basa bırakma..
Sen bu yazıyı okuyupta dua eden ve gormeyipte etmek isteyen eden butun kardeslerimizin duasını kabul eyle..
Sen ki rahmeten lil alemsin.. Alemlerin rabbisin..
Biz sana kulluk yapamasakta, resul-u kibraya ya yakısır bir ümmet olamasakta gidecek senden baska kapımız yok.
Efendimiz senin bizi, annelerimizden daha cok sevdiigini söylemişti ve o ne söylerse dogrudur.. Sen bize merhametinle tecelli et..
Sen arkasından gozyası akıtan kardeslerimizin ailesinin ve yakınlarının gozyası tanesince ona merhamet eyle..
Merhametinle lutfeyle..
Fatiha....
Bir dua da siz buyrunuz....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
çok üzücü allah rahmet eylesin.
Trafikte dikkatli olalım arkadaşlar özellikle İstanbulda kullanan arkadaşlar için söylüyorum diğer araçların sizi görmediğini düşünerek kullanın görmüyorlar çünki...
daha bugün işe giderken sürücü kapısının hizasında olduğum halde üzerime kırdı "Öküzün" biri. Bu insanlıktan ve zekadan nasibini almamış insanlarla aynı yolları paylaşıyoruz lütfen azami dikkat gösterin gereksiz risk almayın.
http://www.motordelisi.com/dun-temde...3571-s120.html
valla sevindim yanlış haber verdim sanırım tel görüşmüşer hayataymış hande
...............
abi çok kötü oldum ya allahım sen koru sen dualarımızı duy günalarını affet
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Denecek sözün bittiği yer.....
Korktuğumuz şey olmuş... ...
İşallah yanlış haberdir....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkadaşlar;
hande;
hayattamı? değilmi?
net bir bilgisi olan yokmu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)