Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin demekten baska yapabilecek hiç bişe aklıma gelmiyor. Maalesef bu tür adamları toplayamıyolar gerci onu alsalar kimbilir daha neler neler var!!!
Allah hepimiz bu tür serseri mayınlardan korusun!!!
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin demekten baska yapabilecek hiç bişe aklıma gelmiyor. Maalesef bu tür adamları toplayamıyolar gerci onu alsalar kimbilir daha neler neler var!!!
Allah hepimiz bu tür serseri mayınlardan korusun!!!
Mekanı cennet olsun....
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Allah rahmet eylesin..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
Mevlam rahmeti ile muamele etsin.
Geride kalan yakınlarına da sabırlar versin.
Allah Rahmet eylesin, Ailesine ve yakınlarına sabır versin
Saygı görmek istiyorsan Saygı göster :bounce:
uff allah rahmet eylesin...
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Allah Mekanını Cennet eylesin
"Fatiha "
Elhamdulillâhi Rabbilâlemin Errahmânirrahîm Mâliki yev midîn İyyake na’budu Ve iyyake nestaînu
İhdina essirâta el mustekime sirâta ellezîne en amte Aleyhim ğayrilma’dubi aleyhim ve La eddâllîne
allah rahmet eylesin nur içinde yatsın sevenlerine baş sağlığı kendisine allahtan rahmet diliyorum geride kalan yakınları kadar olmasada üzüldüm
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
Allah Rahmet Eylesin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Mekanı cennet olsun yıkıcı üzücü ne denirki! pırıl pırıl bir delikanlı kardeşimiz daha hakkın rahmetine kavuştu' çok üzgünüm.
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
mekani cennet olsunn
Allah rahmet eylesin
Allah Ganı Ganı Rahmet Eylesın Allah Gunahlarını Affetsın.mekanı Inşallah Cennet Olur.
allah rahmet eylesin.. lütfen hız seven arkadaşlarım biraz daha temkinli ve herkesten daha dikkatli olsun.. geride kalanlara sabırlar diliyorum..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
Nur Içinde Yatsın, Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Allah rahmet eylesin... yakınlarına sabır diliyorum...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
off off.
sevenlerini başı sag olsun ALLLAH rahmet eylesin.
TEDBİR TEDBİR TEDBİR
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Allah ama rahmet eylesın arkadaşlar hiç bırınızi tanımıyorum hıçbirinizide kaybetmek kayboluşunuzu öğrenmek istemem etrafımız saygısız kural bılmez bızi adam yerıne koymayan sürücülerle dolu etrafımız mayın tarlası gibi lütfen DİKKATLİ OLALIM gerıde kalanlara Allahtan sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin..
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)