Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Cumartesi günü(yarın-28Şubat) star gazetesinde star gibi doğuyoruz :))

REKLAM ALANI

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...
    Alıntı TORAMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haberin linkini verecektim ama hell24 arkadaşımız tez davranmış.
    Bayan motosikletseverlerimizi röportajdan dolayı tebrik ediyorum.
    üzülme abi biz mt de yatıp kalkıyoruz ELİNT i bile geçtim bu topikte...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    tebrikler güzel bir yazı olmuş hepinizde içimizdeki şeylerden birer bukle anlatmışsınız resmen
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

tutankhamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco G-Dink 250i
    motosiklet tutkusuna kapılan nadir bayanlardan olduğunuz bu çiçekleri size takdim ediyorum

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kadınlar da 200-300 kilo motosikletlere hakim olabilir , saatte 300 km hız yapabilirler. Hatta , motosiklet üzerinde yapılan birçok hareketi , kadınlar , erkeklere nazaran daha rahat yapabilirler. Örneğin sarkma hareketini yapmak , kadınlar için daha kolaydır.

300 kg bir motosikleti sürmek , kadın ve erkek için aynı olacaktır. Yan yatırdığınızda zaten erkek de kaldırmakta çok zorlanır motoru. Yardım alınması gerekir. Bazı yerlerde güç faktörü öne çıkabilir. Fakat bu her insanda değişen bir faktördür. Bunun kadın-erkekle alakası yok.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 R
    Orada soru aynen şöyle :

"motor kullanan bayan olmanın ne gibi avantajları ya da dezavantajlari var?"

Cevabım da aynen böyle idi:

"Motosiklete binmenin avantajlarını bayan ,erkek için farklı değil ; genel olarak motosiklete binmenin avantajları olarak görüyorum.Bayan olarak motosiklet kullanmanız insanlar için cesaretinizin takdir edilecek boyutta olması demek oluyor.Bazısının motorun ağır bir alet olduğu ve bayanların hakim olmakta zorlanacağı kanısı var.Ben de onlara bir erkek 250-300 kiloluk motora hakim olabiliyorsa ,ben de 180-200 kiloluk motora hakim olabilirim diye cevap veriyorum.Ayrıca bu tip hor görülmelerin sonucu olarak motor kullanmaya başladıktan sonra spor salonunda ağırlık çalışmalarını arttırmıştım.Ve en nihayetinde zor olarak görülen bir şeyi başarmanın verdiği hazzı yaşıyorsunuz.Kaldı ki motora hakim olmanın bedensel güçten çok,bilgi ve teknik donanımla olacağını düşünüyorum. Dezavantajları ise dış görünümünüzle alakal ı...Yazın yanınızda yedek t-shirt,açık ayakkabı yada iş kıyafetinizi taşımanız gerekebiliyor.Gittiğiniz yerde kaskınızı ve montunuzu koyma imkanınız yoksa,onları taşımak zorunda kalıyorsunuz.Saçlarınızın şekli her istediğiniz gibi olmuyor ve tırnaklarınızı çok uzatamıyorsunuz.Ama gülü seven dikenine katlanıyor."
    Burada kilo farkını söylememin sebebi de bunu düşünen erkeklere; eger haklıysalar,motor kullanmak agırlıkla alakalı ise,bunu kullanan kişinin ve motorunun ağırlığını oranlarsak bayanların da erkeklerle aynı oranda kullanabileceğinin ıspatıdır.

ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Bayanlar tekrar tebrik ederim. Güzel haber olmuş... Motosiklet tutkusu güzel yansıtılmış. Sadece hamile olan arkadaşın röportajında söylediklerine pek katılmadım. Herkesin hayata bakış açısı farklıdır saygı duymak lazım tabi... Onun dışında herkesin ağzına sağlık keyifle okudum.
    i.V.i.B.i

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 R
    Alıntı ninjet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayanlar tekrar tebrik ederim. Güzel haber olmuş... Motosiklet tutkusu güzel yansıtılmış. Sadece hamile olan arkadaşın röportajında söylediklerine pek katılmadım. Herkesin hayata bakış açısı farklıdır saygı duymak lazım tabi... Onun dışında herkesin ağzına sağlık keyifle okudum.

Teşekkürler Ninjet
    Ben de onaylamasam da saygı duyuyorum.Bebeğin ve Sinem'in sağlıklı olmalarını diliyorum.Başka yapabilecek bişey yok.

Motosikleti
    Kawa Ninja 250R
    Hanımlar sizleri tebrik ediyorum..güzel haber olmuş.. Bu arada bizim ninja fotoda ilk sırada çıkmış ^^ Ece hanım ninja yakışmış size

http://www.stargazete.com/cumartesi/...luk-172204.htm

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti

çok havalı çıkmışsınız.... tekrardan tebrikler...
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...

Motosikleti
    ARTık motorum yok
    Tebrikler arkadaşlar güzel bir yazı olmuş.

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 R
    Teşekkürler darısı tüm diğer Ninjaların başına
    Bu arada adım Elanur, haberde de çıktığı üzere...
    Ben de bütün fotoğrafları gazetedeki yazılarıyla beraber scan etmiştim ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.Size sorucaktım tam ?

Motosikleti
    Alıntı ece_naz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler darısı tüm diğer Ninjaların başına
    Bu arada adım Elanur, haberde de çıktığı üzere...
    Ben de bütün fotoğrafları gazetedeki yazılarıyla beraber scan etmiştim ama nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum.Size sorucaktım tam ?
    pm den atıyorum şimdi...

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 R
    Deniyorum,umarım yapabilmişimdir

3. denemem ama beceremedim...Motor kullanmaya benzemiyomus bu

Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    bayanlara ss motosikletler çok yakışıyor
    Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu

Motosikleti

resimler ece_naz arkadaşımızın emeğidir...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosiklet kullanan bayanlar diye geçen her haberde aynı yüzleri görmekten sıkılmıştım.

Hiç tanımadığım görmedim 4 tane yep yeni yüz, haberin en büyük başarısıda bu bence, klişe isimleri alıp işi basite getirmemiş, yeni arkadaşları tanıtmışlar.

250 yapan bayanlar konusunda bazı arkadaşların garip yorumlar yapamasını hiç SS kullanmamış olmalarına veriyorum.

Bir çok SS çok çok kısa sürede 299kmh'ı rahatlıkla geçer, erkekler gaz kolunu cinslerine has bir taraflarıyla değil, iki cinsin de sahip oldukları elleriyle çevidiklerine göre, bayanlarda aynısını yapabilirler.

SS motosikletle hız yapmak bir beceri değildir, yetenek gerektirmez, cesaret gerektirir, bu da cinse değil, şahsa göre değişir.

Otobanda 299 kilit giderken kız arkadaşımın ensemden ayrılmadığına da defalarca şahit oldum.

Bu demek değildir ki 250 yapan bir bayan görünce şaşırmam, tabiki şaşırırım, nadir ve güzel olan bir şeyi görmek herkesi şaşırtır.

derbici_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 450 EXC
    merhaba ruzgarın kızları haberınızı netten yenı okudum ve cok begendım ayrıca aydmır hanımın anlattıgı benzıncı hıkayesıne bayıldım valla (pompacı abı obur pompaya cekermsın dıye)ama guldum basarılarınızın devamı ve kazasız yıllar dılerım ruzgarın kızları

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı ece_naz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Telefonlarımızın alarmını cumartesi günü için kuruyoruz ve ilavesiyle beraber star gazetesi almayı unutmuyoruz.Haberin konsepti hız motoru kullanan ve çalışan bayanlar.Ben de ,haftasonu ilavesinin kaçıncı sayfasında ne şekilde çıkacağını bilmiyorum,beraber göreceğiz

Geçen hafta içi Fenerbahçede gazetenin bulabildiği 4 bayan racing kullanıcısı olarak buluştuk,tanıştık.Yaptıkları araştırmalarda toplamda 6 bayan supersport kullanıcısı bulabilmişler ama ikisi gelemedi.Fotoğraf çekimleri ve röportajlar yapıldı.Şimdi de sabırsızlıkla cumartesiyi beklemekteyiz
    kullanmakta olduğunuz bir hız motorumu ?
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

regal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw650gs kawasaki er6 n
    vallla helel olsun 4 bayan arkadaşımıza aldım baktım gazeteyi bence söyledikleri ilede örnek olmuşlar

Motosikleti
    yok
    Hayatımda ilk kez star gazetesi aldım.Aslında gazeteyi değil sadece ekini aldım.Yarı fiyatına geldi Valla arkadaşlar ne diyim.Hepinize helal olsun.Bu ek'i evimin bir köşesine asıp."Motor da neymiş tehlikeli iş, git tofaş al, şahin al" diyenlere kapak şeklinde sunucam.Allah kaza bela vermesin.Hepinizin yolu açık olsun

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)