Cumartesi günü(yarın-28Şubat) star gazetesinde star gibi doğuyoruz :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ne yazık ki okuyamayacağım. çünkü star gazetesini yayın politikasından dolayı almıyor ve hiçbir yerde okumuyorum
-
agokce adlı üyeden alıntı
ne yazık ki okuyamayacağım. çünkü star gazetesini yayın politikasından dolayı almıyor ve hiçbir yerde okumuyorum
Saygı duyuyorum.Ben de sizin gibi düşünüyorum ama bi günlük, gazeteyi okumak adına değil ,bizi ilgilendiren bir haberi okumak adına istisna oldu ben ve aynı düşünceyi paylaştığımız dostlarımız için...
-
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
Cumartesi ilavesinin kapağında ve iç sayfada yarımşar sayfa fotolarımız var malesef web sayfasında görünmeyen
-
ece_naz adlı üyeden alıntı
Cumartesi ilavesinin kapağında ve iç sayfada yarımşar sayfa fotolarımız var malesef web sayfasında görünmeyen
ecenaz bunu bulabildim ve ekledim arkadaşım daha gazeteyi almadım alınca scannerdan tarayıp yüklerim resimlerinizi üzülme sen...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
Saatte 250 km hızla motosiklet kullanıyolarmıs yok ya 300 de yaparlar gözü kara bunların
-
Az önce gazeteyi aldım. Tebrik ederim motosiklet tutkusunu oldukça iyi anlatmışsınız
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Az önce gazeteyi aldım. Tebrik ederim motosiklet tutkusunu oldukça iyi anlatmışsınız
Teşekkür ederim daha iyi anlatmıştım aslında ama herhalde sığdıramadıkları için kesmişler bayagı...Bir de haberde " Erkeklerin kadınların motor kullanmalarına sıcak bakmadığını da anlatan..." diyor ..ben aslında "erkeklerin" değil "bazı erkeklerin" demiştim...düzelteyim de öyle düsünmeyen arkadaşların yanlış anlamasın.
-
günaydın herkese
lınkten okudum agzınıza saglık çok güzel ve dogru ifadeler kullanmışsınız.... tebrik ediyorum hepinizi... rüzgarınız bol olsun arkadaşlar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
günaydın herkese
lınkten okudum agzınıza saglık çok güzel ve dogru ifadeler kullanmışsınız.... tebrik ediyorum hepinizi... rüzgarınız bol olsun arkadaşlar
Teşekkür ederim kuyucadısı
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Saatte 250 km hızla motosiklet kullanıyolarmıs yok ya 300 de yaparlar gözü kara bunların
ben böyle birşey okumadım benim mi gözümden kaçtı yoksa aşagıda gazeteden aldıgım ifadeyi senmi bu şekilde yorumladın...
alıntı:
Bir erkek 250-300 kiloluk motora hakim olabiliyorsa biz de 180-200 kiloluk motora hakim olabiliriz.’
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
helal olsun tek kelimeyle harikasınız
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
ben böyle birşey okumadım benim mi gözümden kaçtı yoksa aşagıda gazeteden aldıgım ifadeyi senmi bu şekilde yorumladın...
alıntı:
Bir erkek 250-300 kiloluk motora hakim olabiliyorsa biz de 180-200 kiloluk motora hakim olabiliriz.’
Tanımsız gazetenin kapağındaki fotoğrafın altındaki alt başlıktan esinlenmiş.Kapakta " Hız tutkusu kadın-erkek tanımıyor.Saatte 250 km hızla motosiklet kullanan gözü kara kadınlar,özgürlüğün tadını çıkarıyor..." gibi bi cümle var. Bu 250 benim için abartı bi rakam bu arada ,ben böyle bişey söylememiştim.Diğer arkadaşlarım söyledi mi kafalarından mı yazdılar bilemiyorum.
-
ülkemizin kadınlarıyla gurur duyduk.. tebrikler.. nice mutlu kilometrelere...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
ece_naz adlı üyeden alıntı
Tanımsız gazetenin kapağındaki fotoğrafın altındaki alt başlıktan esinlenmiş.Kapakta " Hız tutkusu kadın-erkek tanımıyor.Saatte 250 km hızla motosiklet kullanan gözü kara kadınlar,özgürlüğün tadını çıkarıyor..." gibi bi cümle var. Bu 250 benim için abartı bi rakam bu arada ,ben böyle bişey söylememiştim.Diğer arkadaşlarım söyledi mi kafalarından mı yazdılar bilemiyorum.
sagol ece linkte göyle bir ifade olmıyınca merak ettim sadece
[/B]
-
bravo size arkadaşlar
umarım bazı kişilerin önyargılı yaklaşımlarını yıkmaya yardımcı olmuştur bu söyledikleriniz ..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
evet haberi bende okudum ablalarımı tebrik ediyorum
Herkes Cennete Gitmek İstiyor Ama Kimse Ölmek İstemiyor :cat:
-
Çok guzel bır sey ya gercekten cok hosuma gıttı tebrık ederım
DarkNight35 adlı üyeden alıntı
evet haberi bende okudum ablalarımı tebrik ediyorum
arkadasım sana Özel Mesaj attım Profıl resmın ıle ılgılı o benım motorumda
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
28 Şubat 2009, 13:50
Haberin linkini verecektim ama hell24 arkadaşımız tez davranmış.
Bayan motosikletseverlerimizi röportajdan dolayı tebrik ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)