Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Cumartesi günü(yarın-28Şubat) star gazetesinde star gibi doğuyoruz :))

REKLAM ALANI
    istburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adanalı burcuyu atlamışlar bide boru değil hayabusa kullanıyo
    Drift Religion
    fatih şubesi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kevın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ESD
    Tebrikler.. O kadar çokmuymuş yaa ss makine kullanan bayan sayısı
    O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.

En çok direnenler, en çok bilenenlerdir

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok mu anormal kadınların motosiklet kullanması. motosiklet kullanan kadınlar niye haber oluyor anlamıyorum. onlar uzaydan mı geldi de bizim haberimiz yok da haber oluyorlar. onların da 2 eli 2 ayagı var. yani onlar insan değil de başka bir şey mi? bu ne ayrımcılıktır kardeşim.
    bu haberdeki amaç nedir? çok merak ediyorum.
    o zaman her alışagelmemiş durumu haber mi yapmak lazım. medyanın işgüzarlıgı bence bu.
    bir insanın trafige çıkabilen bir aracı kullanması gayet normal bir durum. bu aracı kadın veya erkek kullanıyor diye olaya farklı bakmak o çeşit insanların problemi veya tuhaflıgı.

su kayagı yapan köpek, kadınların yarış motosikleti kullanmasından daha alışagelmedik bir durum.

eger boyle bir haber yapıyorlarsa pist yarışlarına katılan bayanların haklarını yiyorlar bu gazeteciler.

daha farklı açıdan bakmak gerekirse; yarış motoru kullanan bayanlar diye haber olunabiliyorsa motosiklet kullanmayan bayanlar neci, bir hiç mi?
    offf offff yahu şurda güzel birşey yapılmış paylaşılıyo niye böyle gereksiz yerlere çekiyosunuz. önemli olan bayan motosiklet kullanıcıları değil; motosiklet kullanıcılar.... bayan arkadaşlarımızın da röpörtajda manikürden röfleden bahsettiklerini sanmıyorum yine bizlerin motosiklet kullanıcıların sorunlarından bahsetmişlerdir. yani olay kadın erkek olayı değil arkadaşım....
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    o zaman her alışagelmemiş durumu haber mi yapmak lazım. medyanın işgüzarlıgı bence bu.
    bir insanın trafige çıkabilen bir aracı kullanması gayet normal bir durum. bu aracı kadın veya erkek kullanıyor diye olaya farklı bakmak o çeşit insanların problemi veya tuhaflıgı.

su kayagı yapan köpek, kadınların yarış motosikleti kullanmasından daha alışagelmedik bir durum.

eger boyle bir haber yapıyorlarsa pist yarışlarına katılan bayanların haklarını yiyorlar bu gazeteciler.

daha farklı açıdan bakmak gerekirse; yarış motoru kullanan bayanlar diye haber olunabiliyorsa motosiklet kullanmayan bayanlar neci, bir hiç mi?

ya sen tamamen yazdıklarını sallamışsın laf olsun torba dolsun diye... onun için hiç dialoğa bile girmeye gerek yok. nasılsa anlamayacaksın... Güzel bi topic açılmış, fikrini söyledin en iyisi suları bulandırmadan sus bence

heee cümlerinden sadece kısmen şuna katılıyorum, "eger boyle bir haber yapıyorlarsa pist yarışlarına katılan bayanların haklarını yiyorlar bu gazeteciler." Kimsenin hakkı yenmiyor ama bunuda haber yapmalılar ki yaptılarda zaman zaman.

Diğer söylediklerin boş konuşmaktan ibaret, topiğe bulandırıcı bir yorum yapmak için girmişsin belliki

HELE BU CÜMLEN FACİA

hee diğer bayanlar hiçç... Gazetecilere söylede "motor kullanmayan bayanlar hiç mi" die haber yapsınlar söylede hahahahah. KOMİKKK

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    offf offff yahu şurda güzel birşey yapılmış paylaşılıyo niye böyle gereksiz yerlere çekiyosunuz. önemli olan bayan motosiklet kullanıcıları değil; motosiklet kullanıcılar.... bayan arkadaşlarımızın da röpörtajda manikürden röfleden bahsettiklerini sanmıyorum yine bizlerin motosiklet kullanıcıların sorunlarından bahsetmişlerdir. yani olay kadın erkek olayı değil arkadaşım....
    Ya cadım benim hiç uraşma arkadaş bunu anlamayacaktır ne söylersen söyle.. O kafasında öyle tasarlamış olayı öyle gider...
    i.V.i.B.i

gündüzleri çayırova, akşamları karakartal, geceleri alice harikalar diyarında...
    Motosikleti
    azrailden yeni arakladım...

çok nemrut ve talihsiz bir yazı diye düşünüyorum...
    motora binen bayan ile binmeyen arasında insanlık olarak tabiki fark yoktur ama yaşam tarzı farkı vardır. haberin içindeki detayı yakalayabilseydin bu açıklamayı yapmazdın diye düşünüyorum. bu bayanlar eşlerini arkadaşlarını sevdiklerini motordan uzak tutmak yerine bizzat kendileri kullanıyolar...
    I gOt a GaMe To Win...:bounce:
    eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
    [B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Cruiser kullanan, seven bayan yok mu ya bende ona taktim şimdi
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Pişt Ninjet baskına gidelim mi yarın röportajaa kikikikik
    Bende Aye'nin 1000rr'ı kaparım, hem kendisini de temsil etmiş olurum PpPP
    Yazıyı tam okumamamışım kaçırmışız bilem , neyse biz de milliyete çıkartırız kendimizi kısmet
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazıyı tam okumamamışım kaçırmışız bilem , neyse biz de milliyete çıkartırız kendimizi kısmet
    baskını kaçırdık yavv... Yoksa röportajın ortasında dalardık . Bizde yazın çıkarız tam sayfa :D
    i.V.i.B.i

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Motosikletsever olarak yarınki röportajı merakla bekliyorum. Saygılar.

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Alıntı ninjet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baskını kaçırdık yavv... Yoksa röportajın ortasında dalardık . Bizde yazın çıkarız tam sayfa :D
    hemen baskiyi durdursakmi..baska unlu olmak isteyenlerde vaaaaar
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı ninjet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlerde yeni bir yazı dizisi olcakmış, çalışan, ss kullanan, güzel ve bakımlı bayanlar diye, sizi oraya saklıyorlar.

Motosikleti
    Ben daha okuyom abiy Ben de elendim ninjete kaldı meydan

Nemrut kıskanma

Ya azınlık olan her zaman ilgi çeker, ilgi çeken de her zaman gazeteye, dergiye, tv'ye haber olmak için aranır.

Şimdi seni 1000RR'la sarı sarı kaskının altından beline uzanan bir atkuyruğuyla trafiğe çıkarsak anlarsın farkı

İnsanların ilgisini çeken de her zaman haber kaynağı oluyor işte...

Erkek kadın ben de ayırmak istemem, Zaten azınlıktalar, böyle gereksiz sözlerlerle birbirinizi üzmeyin sevgi dolu kardeşçe barış içinde kadınlı erkekli ss grup şürüşleri yapın

Gazeteye çıkanları da tebrik ederim. En başta motor kullandıkları için, ikinci olarak SS gibi kontrolü zor ve dikkat çeken bir motosiklet olduğu için.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bizden biri ; tabiki alırız ; evimizin duvarına asarız o sayfayı
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

iyireklam10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    en az 60- 100 arası var o kesin ..

ama onlar bulamamışlar o başka
    çok hızlı gidiyorlardır yakalayamamışlardır
    www.sesofset.com
    www.sesinoks.com.tr

Meraba arkadaşlar... Yarın Star gazetesinin ilavesinde yayınlanacak olan röportaj konusu için biraraya gelmiş 4 bayandan biriyim. Öncelikle... "TANIMSIZ" nickli arkadaş... Gazeteci arkadaşımız "Hız motoru kullanan bayanlar" değil, "Hız motoru kullanan iş kadınları" başlığı altında bir haber hazırlamıştır. Haber çıkmadan önce yaptığınız güzel yorumlarınıza, aydınlanmanız adına bir açıklama getirmek istedim. Destekleriniz için teşekkürleri bir borç bilirim... "Umarız motorcuları iyi niyetleriyle tanıtmışlardır" gibi bir cümle okudum yukarıda biryerlerde ve ciddi bir kaygı sezdim. Motorcular hakkında kötü niyetli, serseri, akılsız v.s şeklinde yorum yapanlar ve bu yorumlarının özünde aleni bir önyargı barındıranların aklından öncelikle şüphe ederim. Ve zaten...kimsenin önyargısını da bu saatten sonra değiştiremeyiz. Röportajı birlikte verdigim diger arkadşlarım adına bir şey söyleyemeyecegim fakat kendi adıma sizlere şunu belirtmeliyim ki, geyik yapmak yerine bilinçli bir şekilde ve yararlı bilgilerle gazeteci arkadaşımızın karşısına çıktıgımı bilmenizi isterim. Herkesin fikri zikri elbette ki farklıdır fakat tercih ettiğimiz hayat tarzı itibariyle görünüyor ki burada hepimiz müşterek duygular ve müşterek bir heyecan içerisinde çırpınmaktayız. Bunu da hepimizin adına en iyi şekilde o röportajda tanımladıgıma inanıyorum.
    Ve sevgili "Ninjet" ... Yüreği aynı heyecanla çarpan bizlerin bir arada olmaması, birbirini tanımıyor olması hayat şartları ve iş, okul hayatının yogunlugundan ileri geliyor olmalı. Ben bir motor kullanıcısı olarak iş hayatımın yogunlugu sebebiyle uye oldugum 2 motor sitesinin ne bir toplantısına gidebildim ne de uyelerini tanırım... Hatta motordelisi.com'a giriş şifremi bile unuttugumu ve uzun sure giremedigimi de söyleyebilirim. Röportaj için biraraya geldigim arkdşları bile orada tanıdım. Sizlerle de en kısa zaman içerisinde yüzyüze gelip tanışmak isterim.
    Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Güzel sözleriyle bize destek olan tüm arkdşlara tekrar teşekkür ederim...

beykurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar NS200 2016
    bu foruma yazsaydı sabah gazetesi daha fazla bulurdu 4 bayan arkadaş cevap yazmış şuana kadar daha da artar sayı sanırım.başka bayan arkadaşlar da vardır forumumuzda

Motosikleti
    athletictech

Hangi motoru kullandığınızı, işinizi, yaşınızı falan merak ettim ama büyük ihtimalle yarın özgeçmişinizin kısa bir halini gazetede okuyacağım. Süpriz olsun şimdi siz de söylemeyin bari

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hadi hayırlısı... ben yarin gazeteyi alacagım....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Toplu fotograf çektiler fakat kapağa çıkan toplu fotoda 600 rr'lı ben, maalesef kırpılmış bu fotoda diger arkadaşların yanında, görüntüde olmayacakmışım. Star gazetesi eski çalıştıgım bir kuruluş oldugu icin kapaktaki fotografta yer almamın yönetim açısından sakıncalı olabilecegi yönünde bir karar kılınmış Mantıgını anlamış degilim. Çok da önemli degil. Çok detaylı bilgiler vermemize ragmen sizler bu haberi okurken kuvvetle muhtemel hakkımızda çok da fazla bilgi edinemeyeceksiniz. Çünkü özetinde özetini okuyor olacaksınız. Gazeteci arkadaştan çok fazla soru içeren bir e-mail almış idik. Soruların yogunluguna bağlı olarak cevapların da ne kadar uzun ve detaylı olabilecegine dikkatinizi çekerim. Artık okudugunuz kadar... Öğrenmek istediginiz bir sey olursa zevkle cevaplarız ;)

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı athletictech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Meraba arkadaşlar... Yarın Star gazetesinin ilavesinde yayınlanacak olan röportaj konusu için biraraya gelmiş 4 bayandan biriyim. Öncelikle... "TANIMSIZ" nickli arkadaş... Gazeteci arkadaşımız "Hız motoru kullanan bayanlar" değil, "Hız motoru kullanan iş kadınları" başlığı altında bir haber hazırlamıştır. Haber çıkmadan önce yaptığınız güzel yorumlarınıza, aydınlanmanız adına bir açıklama getirmek istedim. Destekleriniz için teşekkürleri bir borç bilirim... "Umarız motorcuları iyi niyetleriyle tanıtmışlardır" gibi bir cümle okudum yukarıda biryerlerde ve ciddi bir kaygı sezdim. Motorcular hakkında kötü niyetli, serseri, akılsız v.s şeklinde yorum yapanlar ve bu yorumlarının özünde aleni bir önyargı barındıranların aklından öncelikle şüphe ederim. Ve zaten...kimsenin önyargısını da bu saatten sonra değiştiremeyiz. Röportajı birlikte verdigim diger arkadşlarım adına bir şey söyleyemeyecegim fakat kendi adıma sizlere şunu belirtmeliyim ki, geyik yapmak yerine bilinçli bir şekilde ve yararlı bilgilerle gazeteci arkadaşımızın karşısına çıktıgımı bilmenizi isterim. Herkesin fikri zikri elbette ki farklıdır fakat tercih ettiğimiz hayat tarzı itibariyle görünüyor ki burada hepimiz müşterek duygular ve müşterek bir heyecan içerisinde çırpınmaktayız. Bunu da hepimizin adına en iyi şekilde o röportajda tanımladıgıma inanıyorum.
    Ve sevgili "Ninjet" ... Yüreği aynı heyecanla çarpan bizlerin bir arada olmaması, birbirini tanımıyor olması hayat şartları ve iş, okul hayatının yogunlugundan ileri geliyor olmalı. Ben bir motor kullanıcısı olarak iş hayatımın yogunlugu sebebiyle uye oldugum 2 motor sitesinin ne bir toplantısına gidebildim ne de uyelerini tanırım... Hatta motordelisi.com'a giriş şifremi bile unuttugumu ve uzun sure giremedigimi de söyleyebilirim. Röportaj için biraraya geldigim arkdşları bile orada tanıdım. Sizlerle de en kısa zaman içerisinde yüzyüze gelip tanışmak isterim.
    Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Güzel sözleriyle bize destek olan tüm arkdşlara tekrar teşekkür ederim...

Evet malesef çoğu zaman dediğin gibi hayat şartlarından biraraya gelebilmek zor oluyor. Ama bundan sonra işallah ara ara da olsa buradan toplantıları takip edebilirsin ve yüzyüze tanışma fırsatımızda olur. Her ne kadar beni bulamamış olsanızda (şaka tabi) sizleri tebrik ediyorum ve bu tip röportajlar, haberler sayesinde ss kullanan bayanların çoğalmasını diliyorum. Yarın azda olsa gazeteden sizleri birazda olsa tanırım diye düşünüyorum.

.

Ben daha okuyom abiy Ben de elendim ninjete kaldı meydan

Nemrut kıskanma

Ya azınlık olan her zaman ilgi çeker, ilgi çeken de her zaman gazeteye, dergiye, tv'ye haber olmak için aranır.

Şimdi seni 1000RR'la sarı sarı kaskının altından beline uzanan bir atkuyruğuyla trafiğe çıkarsak anlarsın farkı

İnsanların ilgisini çeken de her zaman haber kaynağı oluyor işte...

Erkek kadın ben de ayırmak istemem, Zaten azınlıktalar, böyle gereksiz sözlerlerle birbirinizi üzmeyin sevgi dolu kardeşçe barış içinde kadınlı erkekli ss grup şürüşleri yapın

Gazeteye çıkanları da tebrik ederim. En başta motor kullandıkları için, ikinci olarak SS gibi kontrolü zor ve dikkat çeken bir motosiklet olduğu için.
    i.V.i.B.i

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)