Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Cumartesi günü(yarın-28Şubat) star gazetesinde star gibi doğuyoruz :))

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    Alıntı ninjet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canımcım gazete olayı biraz zar açıdan araştırmış sanıyorum. Yoksa sırf benim tanıdığım 6 bayan var racing kullanan Ama olsun ordaki 4 kişide bizim sesimiz olmuştur sanırım... Yarın okuyunca yorumlarımı yaparım
    yarın gazeteyi almaya çalışıcam ama muhtemelen buraya atılan lınkten okurum
    bu tarz haberlere motosiklet kullanıcıları olarak ihtiyacımız var
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    malesef artçıyım
    [QUOTE=kuyucadısı;1448448]6 bayan mı varmış daha fazla oldugunu sanıyodum
    daha durun bayanlar erkeklere taş çıkartacak motor konusunda da yeni başladılar
    ::cekic::adamın kafasını böle ezerim::156:: dagılırsın

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=DeNiZaNaSı;1448550]
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 bayan mı varmış daha fazla oldugunu sanıyodum
    daha durun bayanlar erkeklere taş çıkartacak motor konusunda da yeni başladılar
    bende şana anlam veremiyorum neden hep erkeklerle rekabet için desiniz biz daha iyiyiz biz sizi geceriz.benim düşüncem erkeksiz kadın kadınsız erkek olmaz .yani rekabete gerk yok beraberce yaşayalım herkez ne yapmak istiyorsa onu yapsın dimi yok bu kadın işi yok bu erkek işi kalksın ortadan

Motosikleti
    akileos
    birincisi yanlış kişiden alıntı yapmışsın düzeltmeni rica ediyorum.....
    ikincisi denizanası nında böyle bir ayırım yaptıgını böyle bir yarış içerisinde oldugunu sanmıyorum... şaka yapmıştır yanlış anlaşılmıştır.... bunu kadın erkek tartışmalarına dönüştürmenin manası yok
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    BEVERLY 250
    Bu arada yarin ki gazeteyi tüm arkadaşlar kaçırmamalı !!! Bu bayan arkadaşların olduğu kadar diğer motorcu arkadaşlar için de önemli. Ne kadar sıklıkta gazetelere haber olunabiliyor !! İyi bir fırsat diye düşünüyorum. Üstelik motorcular sayesinde gazetenin trajinın artması, motor dünyasının daha çok iyi yönde haber olması demektir. Bu da bizlerin yararına olur, derim
    Saygı görmek istiyorsan Saygı göster :bounce:

ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı aYe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla beni de bulamamışlar, bende çok kırıldım.
    dimi yaaa.. Ama beni bulsalardı ben senin de ismini verirdim Nese bi dahakine artık
    i.V.i.B.i

Eeee süpermiş bu. Yollarda motosiklet kullanan bayanları görmek ne güzel ister ss ister enduro ister cruiser ister scooter hiç farketmez.

dark_face - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 CBF 1000
    harika olmuş bence. kesinlikle yollarda motosiklet kullanan bayan sürücülerin artmasını isteyenlerdenim. benim şahsen tanıdğım 4 tane bayan var bu rakamlar çok az göründü aslında çok daha fazlalar. kış hava soğuk diye bulamamışlardır.
    Honda Hayat Onda...

akileos
    birincisi yanlış kişiden alıntı yapmışsın düzeltmeni rica ediyorum.....
    ikincisi denizanası nında böyle bir ayırım yaptıgını böyle bir yarış içerisinde oldugunu sanmıyorum... şaka yapmıştır yanlış anlaşılmıştır.... bunu kadın erkek tartışmalarına dönüştürmenin manası yok
    birincisi ben yanlış kişiden alıntı yapmadım bakarsan orada deniz anasın da ole yazıyori
    2,cisi.ben boyle bi ayrım yapmak istemiyorum dikkatli okursan zaten ayrıma ve rekabete karşı bi durum sergiliyotum
    3,ortamı germek en son istiyeceğim seydir herzaman anlaşmayı ve uyuşmayı severim
    yanlış nalaşıldıysamda özur dilemesini bilicek kadar da erdemliyim dir
    saygılarımla

Motosikleti
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birincisi ben yanlış kişiden alıntı yapmadım bakarsan orada deniz anasın da ole yazıyori
    2,cisi.ben boyle bi ayrım yapmak istemiyorum dikkatli okursan zaten ayrıma ve rekabete karşı bi durum sergiliyotum
    3,ortamı germek en son istiyeceğim seydir herzaman anlaşmayı ve uyuşmayı severim
    yanlış nalaşıldıysamda özur dilemesini bilicek kadar da erdemliyim dir
    saygılarımla
    sanırım seninde dikkatli okuman gerekiyo çünkü ben sana böyle bir ayırım yaptın demedim denizanasının sözleri yanlış anlaşılmış dedim...
    saygılar bizden...
    [/B]

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Alıntı ece_naz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Telefonlarımızın alarmını cumartesi günü için kuruyoruz ve ilavesiyle beraber star gazetesi almayı unutmuyoruz.Haberin konsepti hız motoru kullanan ve çalışan bayanlar.Ben de ,haftasonu ilavesinin kaçıncı sayfasında ne şekilde çıkacağını bilmiyorum,beraber göreceğiz

Geçen hafta içi Fenerbahçede gazetenin bulabildiği 4 bayan racing kullanıcısı olarak buluştuk,tanıştık.Yaptıkları araştırmalarda toplamda 6 bayan supersport kullanıcısı bulabilmişler ama ikisi gelemedi.Fotoğraf çekimleri ve röportajlar yapıldı.Şimdi de sabırsızlıkla cumartesiyi beklemekteyiz
    Desene senide unlu yapiyoz.....
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

lijoluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR-600F vardı çalınanakadar :(
    6 bayan mı varmış daha fazla oldugunu sanıyodum

hadi hayırlısı sevindirici bir gelişme bayan motosiklet kullannıcıları için
    cadıcık bilseler süpürgeyle uçan TEK kız sensin sana daha büyük yer ayırırlardı ama sende gisli gisli uçuyon ama olmuyo

birde derya üzüldüm adına valla 250 ninjayla seni almamaları çok ayıp yani :(

pazara gazetenin önünde eylem yapıcaz senin için....

sanırım seninde dikkatli okuman gerekiyo çünkü ben sana böyle bir ayırım yaptın demedim denizanasının sözleri yanlış anlaşılmış dedim...
    saygılar bizden...
    okkkkkkk çok özür çok özür istersen fazla uzatmayalım yanlış anlışıldık kendine iyi bakkkkkkkkk saygılarım la

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    çok mu anormal kadınların motosiklet kullanması. motosiklet kullanan kadınlar niye haber oluyor anlamıyorum. onlar uzaydan mı geldi de bizim haberimiz yok da haber oluyorlar. onların da 2 eli 2 ayagı var. yani onlar insan değil de başka bir şey mi? bu ne ayrımcılıktır kardeşim.
    bu haberdeki amaç nedir? çok merak ediyorum.

Motosikleti
    Alıntı lijoluna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cadıcık bilseler süpürgeyle uçan TEK kız sensin sana daha büyük yer ayırırlardı ama sende gisli gisli uçuyon ama olmuyo
    onlarda yaptıkları hatayı anlıycaklar turgay
    [/B]

ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı Nemrut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok mu anormal kadınların motosiklet kullanması. motosiklet kullanan kadınlar niye haber oluyor anlamıyorum. onlar uzaydan mı geldi de bizim haberimiz yok da haber oluyorlar. onların da 2 eli 2 ayagı var. yani onlar insan değil de başka bir şey mi? bu ne ayrımcılıktır kardeşim.
    bu haberdeki amaç nedir? çok merak ediyorum.
    yani iki dakkada şu olayı kadın erkek ayrımcılığına döndürdünüzya çok hayret ediyorum bu duruma azınlığın yaptığı şeyler her zaman haber olmuştur... Konu bayan yada erkek değil bunu ayırt edebilmek gerek. Bir zamanlarda kadınların araba kullanmaları herkese ilginç geliyordu çünkü ozamanda azınlıktı kadın şoförler. Yada Kadın taksiciler, kadın pilotlar yada meclisteki kadınlar vs vs. Daha bir çok örnek verilebilir. Anlatılmak istenen alışılagelmemiş bir durumun topluma yansıtılması. Kadın veya Erkek ayrımı değil. Böyle bakmak lazım bence....

Alıntı lijoluna adlı üyeden alıntı Mesajı göster

birde derya üzüldüm adına valla 250 ninjayla seni almamaları çok ayıp yani :(

pazara gazetenin önünde eylem yapıcaz senin için....
    Kısa bir süre sonra 250 Ninja R ile haberine beni layık görmeyen basın mensupları yaptıkları hatayı anlayacaklar. Nezaman anlaaycaklar; gene kısa bir süre sonra 600 cc ile gazlamaya çıktığımda... Caddelerin tozunu attırdığımda peşimden koşucaklarda, ben o sıra gazlıyo olucam yakalayamıycaklar hahahah
    i.V.i.B.i

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    başarılarınız devamını dilerim
    bide trafige kapalı alanda bi yarış yapsanız acaba kim 1. olur diye düşünürdüm dogrusu
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayşe şule bilgiç
    ninjet
    ece naz
    özlem tekin ( chopper)
    bildiklerim bunlar

4 etti. ropörtaja gelemeyen 2 bayanı da sayalım,
    herkes bildiklerini eklsene bu liste baya bi uzar =)
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250 R
    Sayımları yaparken diğer tarz motor kullanan bayanları diil, sadece hız motoru kullanan ve çalışan bayanları sayıcaksınız ,konsept buydu...

Hakki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var
    o zaman her alışagelmemiş durumu haber mi yapmak lazım. medyanın işgüzarlıgı bence bu.
    bir insanın trafige çıkabilen bir aracı kullanması gayet normal bir durum. bu aracı kadın veya erkek kullanıyor diye olaya farklı bakmak o çeşit insanların problemi veya tuhaflıgı.

su kayagı yapan köpek, kadınların yarış motosikleti kullanmasından daha alışagelmedik bir durum.

eger boyle bir haber yapıyorlarsa pist yarışlarına katılan bayanların haklarını yiyorlar bu gazeteciler.

daha farklı açıdan bakmak gerekirse; yarış motoru kullanan bayanlar diye haber olunabiliyorsa motosiklet kullanmayan bayanlar neci, bir hiç mi?

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)