abi sol grenajlar parçalandı sinyallerde kırıldı ayna ön çamurluk sol elcik bide ön kafa grenajı
kardeşim geçmiş olsun sana birşey olmaması sevindirici ama malesef bağırsanda çağırsanda bu duyarsızlık trafikte var sıkıştırma diyosun ben yazın 10 mt uçtum oluyo mağlesef allah beterlerinden saklasın her zaman dikkat dikkat dikkat
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
çok geçmiş olsun buna benzermi sıkıştırdı oto sizi gerçekten bazen çaresizlik içinde kaza olabiliyor ne yazık ki
http://www.youtube.com/watch?v=w5Bci82yjyA
Geçmiş olsun arkadaşım.
Şöyle zevkle motosiklet kullanamaz olduk..
İnşallah bir gün biz motosikletlileri umursarlar ona göre davranırlarda bizde trafikte rahat ederiz.
geçmiş olsun
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
aynen katılıyorum 2 cevabada , artık msn de bile ok yazdırtmıyorum herkes dilini korusun ok yazacaklarına tmm yazsalar en azından dillerini korumuş olurlar .
geçen hafta beni göre göre yola çıktı bir araba korna basarak yanına kadar geldim . Baktım ses yok dikiz aynasına ayagımı koyup gaz verınce biraz maddi zarar meydana geldi . ( ama ne korna basıyon diye küfür etti başka ses etmedi )
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
kapısı acık ve bızı goren beledıye otobüs şoförü kalkıştan hemen sonra koca otobüsü üzerımıze kırdı 9 yaşındakı daimi artcım oğlum bıle baba yav manyakmı bu napıyor demekten kendını alamadı.galıba motoru tehlıkelı yapanlarda bunlar gıbı sürücüler daha neler var neler anlatmakla bıtmez zaten sizi kollayan,size yol veren bır sürücüye rastlarsanız ya kendi motor kullanıyordur yada yakınlarından bırı neyse arkadaşım buyuk geçmış olsun Allah seni ve butun motor kullananları sevdıklerıne bağışlasın.
Çok geçmiş olsun. Kasti bir sıkıştırmada ters damarıma gelirlerse valla uçarım motordan arabanın üstüne, gözüm karadır ya o ya ben olur.::::
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
cok gecmıs olsun kardesım.motorunda en kotu yanı araclar tarafından kaıle alınmamak.bızede burada bunları dusunerek kullanmak kalıyor.sesımızı bu gune kadar duyuramadık kı.egıtımsız sofor kaynıyor trafık.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
Geçmiş olsun kardeşim....Mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalış ve her an kaçabileceğin bir boşluğun olduğuna emin ol.
Benzer bir olayı ben geçen yıl Bostanlı Göz Hastanesinin önünde yaşadım...
Sol kapının yaklaşık 1.5mt yanında olmama ve beni görmesine rağmen üstüme sürdü ve düşmeme neden oldu! ben Polis çağırdım ve adam akıllı cezalandırıldığını da izledim.
1-Kırmızı ışık ihlali.
2-Dikkatsiz araç kullanmak ve başka bir araca çarpmak.
3-Kaza mahallindan uzaklaşmak.
Bana ve motosikletime birşey olmadığından şikayetçi olmadım.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)