yatmam gerekiyor yarın adapazarına gidicem sabahtan ama merak ettim şu haber bi düşmedi ajanslara.
yatmam gerekiyor yarın adapazarına gidicem sabahtan ama merak ettim şu haber bi düşmedi ajanslara.
Bu haberi biliyorum bu değil maalesef 3 tane araba ve bir motor 4.lü flaşörlerini yakmış duruyordu. Bir arabanın sol ön tarafında hasar gördüm sanırım motora vurduğu yer o bölge Tabi kazanın oluş biçimi hakkında bilgi sahibi de değiliz, o yüzden yorum bile yapmakta zorlanıyorum
..::.. GO ..::..
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Offf ya hiç bir yerde yok haberi
Yarına kadar bir haber alamayacağız sanırım...
bu haberle ilgili bilgisi olan varsa bizimle paylaşabilirmi?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Bir gelişme yok mu hala haberle ilgili arkadaşlar çok merak ettim umarım ciddi bir durum yoktur
Sabah işe geldiğimden beri bakınıyorum gazetelere ve internet haberlerine ama konuyla ilgili hala bir haber bulamadım. Bende çok merak ediyorum arkadaşlar
ölümlü bir kazanın haber ajanslarına düşmemesi çok garip
yanlış görmüş olabilirmisin?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Yerde bir kask ve camını gördüğüme eminim zaten kaskı görünce içim gitmişti ayrıca üstü örtülü ve etrafı kan olan bir şey vardı ortada onuda kazazede olarak düşündüm, sadece ben değil benimle birlikte olan nişanlım ve 2 arkadaşımızda gördü, hatta minibüsteki diğer insanlarda gördüler kazadan dolayı trafik çok ağır ilerliyordu zaten. Tabi inşallah ben yanılıyorumdur üstü örtülü ve etrafı kan olan başka ne olabilir ki diye içimden de düşünüyorum
:(((((((((((((((((((((((((((((((((
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
orhancım belkide hayatını kaybetmemiştir.. yani umarım kaybetmemiştir.. :( belki yanlış görmüşsündür.. yüzü örtülü değildir.. soğuk diye örtmüşlerdir.. :(
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
hala haber yok nasıl bir iş bu arkadaşlar?
Ark..lar belkide bi köpeğe vs motor çarpmıştır. Veya araba çarpmış motorda kazaya karışmış olabilir. Yerdeki de böyle bi hayvandır. Üzeri örtülürken görülen belki bu olabilir. Sonuçta arkadaş gazetenin altındakini görmemiş. Kaskta o hayvancağızı öldüren motor sürücüsünün o anda yerde olan kaskıdır. Yani insaniyet adına bende böyle bi manzara görmüş olsam o hayvancağızın üzerini bişeyle örtme gereği hissederdim. Veya o hayvana araba çarpıpı öldürmüştür. Motor da kazaya karışmıştır ama sürücü hafif yaralanmış olabilir belkide ambulansa bindirilen hafif yaralanmış olan motor sürücüsüdür. Valla en iyi ihtimal bu bence. Yani halen medyaya yansımamış olması böyle bi
ihtimali bana kalırsa kuvvetli kılıyor.
dostum umarm söylediğin gibidir ama çok zayıf bi ihtimal..otoyolda ölen hayvanları tutup çöpe yolluyolar hemen üstünü örtmekle falan uğraşmazlar..bende takip ediorum yok ortada bi haber..
hadi hayırlısı bakalım..
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)