Ölseydim Yazamayacaktım. Kurtuldum, Paylaşıyorum.
-
davut bey siz dahil herkes polis köpek ölüsü dediği için oraya kilitlenerek yorumlar yapıyoruz. bana göre köpek ölüsü jantları o hale getiremez..bir kaç nedeni olabilir. belki yolda geniş çaplı bir çukur vardı.yada kamyondan fırlayan bir lastik veya demir bir jant veya harfiyat kamyonundan düşen bir kaya parçası, hurda taşıyan kamyonlardan düşen demir-çelik hurdalar bence bunlardan biridir sebebi. polis köpek senaryosu ile sizin olası dava açma yollarını tıkamış oldu. büyük geçmiş olsun . kazasız sürüşler
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun. buna benzer bir olay benimde başımdan geçiyordu az kalsın aynı yol ve güzergahta bu seneki fuar dönüşünde siyah köpek ölüsü benimde önüme çıktı.allahtan gündüzdü
-
Çok geçmiş olsun okurken çarptığınız cismin köpek olabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti
Bende yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum biz(babamla ben) arabayla 170 km hızla giderken köpeğe çarptık ve arabanın motor kısmı komple dağıldı fren filan hiç birşey kalmadı babam el freni motor frenini denedi ama önümüzde yaklaşık 100 km hızla giden kamyonu görünce o anki panikle bir şeyler oldu ve durana kadar 3 takla attık şans eseridir ki babamında benimde burnumuz dahi kanamadı biz şanslıydık olan sadece arabaya oldu, neyse kaza oldu biz arabadan zar zor çıktık polise haber verdik polis geldi tutanak çekici filan derken aradan yarım saat geçti hala kaza yerindeyiz sonra yoldaki izlere bakarken bir de ne göreyim aynı beyaz dalmaçyalı köpek yine asfalttan karşıya geçmeye çalışıyo herhalde ayağı filan kırılmış topallayarak gidiyo babama söyledim köpeği tutum bir veterine gittik ciddi bişey yok dedi ve o köpek hala yaşıyo nerden mi biliyorum veterinerden sonr ababam şöyle bir cümle kurdu köpeğe bakmak ister misin dedi ben kabul ettim 2 sene geçti aradan hala besliyorum..
-
Yazdıklarınızı büyük bir dikkatle okudum...
Çok büyük geçmiş olsun...
Allah korumuş ve inşAllah korumaya devam eder...
Jant konusunda ben alaşımlı jantın daha iyi olacağını düşünüyorum...
Eşinizle birlikte bir ömür Kazasız Sürüşler...
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
Çok büyük geçmiş olsun, allah sizi kızınıza bağışlamış..
Çok dikkatli olmak lazım diycem ama, dikkat yetmiyor şansta lazım..
Tekrar geçmiş olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
çok geçmiş olsun öncelikle köpek mi değilmi bilemicem ama tek bildiğim köpeğin kafatasının çok sert olduğu bir arkadaşımın arabasının altına girmişti arabanın altı ve motor kısmı paramparça olmuştu ya kafasına denk geldiniz yada öbür arkadaşların dediği gibi bişiler geldi başınıza tekrardan çok geçmiş olsun . . .
not:bu önemli yazı neden ''Forum Kuralları ve Sık Sorulanlar'' başlığı altında
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
-
Çok çok geçmiş olsun.Önemli bir kaza atlatmışsınız ve motordan soğumadan kısa bir süre sonra motora binmeniz sevindirici.
Döküm jant mı? Tel jant mı?
Kesinlikle tel jant
Tel jant darbelere karşı daha esnektir.Darbeleri apsorbe etmesi daha kolaydır.
Dikkat etsiyseniz cros/enduro modellerinde döküm jant kullanılmaz.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Baştan sona kadar bir satır atlamadan okudum.Çok geçmiş olsun hocam.
-
çok geçmiş olsun hocam
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
abi çok büyük geçmiş olsun.. trafikte karşımıza neyin çıkacağı hiç belli olmuyor.. Galiba Birazda Şansa Teker Çeviriyoruz..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Büyük geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız.
-
Muamma!
Büyük geçmiş olsun, yazınızı baştan sona soluksuz okudum ve bir an kendimi sizin yerinize koydum; Tüylerim Diken diken oldu! Herhalde ben bu yazıyı yazabilmiş olmazdım. Tecrübe, BMW kalitesi ve soğukkanlılığınızla olayı en asgari seviye de atlatmışsınız.
Daha önce yazmış olan arkadaşların görüşlerine bende katılıyorum. Tel Çant, esneyebilme özelliği sayesinde hasarın daha az olmasını veya hiç olmamasını sağlıyabilirdi. Malûm olduğu üzre tel çant'ın birkaç zafiyeti var. İç lastik kullanma ve akort problemi gibi... Ama döküm bir cant gibi hiç bir zaman parçalanmaz. Lakin BMW gibi üst seviye de malzeme kullanılan bir motosiklet'e zarar verebilen; Tel cant'a vermezmi? Muamma!
Kesinlikle ve kesinlikle üstünden geçtiğiniz nesne bir köpek olamaz. Keskin kenarlı bir metal olma olasılığı çok yüksek. Hadi ön cant'ı kırdın, arka cantdaki yırtık tarzındaki hasara ne demeli! "Köpek" imkansız yapamaz. Ne diyelim hocam; Allah sevdiklerinize ve sevenlerinize bağışlamış.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
geçmiş olsun böyle bir olaydan sonra tekrar motora binebilmek gerçekten zor olmalı nalet olsun içimizdeki ikiteker sevgisine .......
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
Çok geçmiş olsun bu motor hastalığı çok berbat bir şey insan ne kadar soğusa bile yeniden motor üstüne biniyor etrafındakiler hayret etse dahi bana kalsa bu bir delilik başka bir şey değil ne kadar dikkatli bile olunsa kaza kaçınılmaz çünkü direk temas halindesin allah cümlemizi görünür görünmez kazalardan korusun
-
İnsanın yaşanacak günü varsa istersen cam olsun ne farkeder.
-
GEçmiş olsun sizlere. Gerçekten de bir nebze yaşamınız bağışlanmış ve sağ salim kurtulmuşsunuz...
Şüphesiz ki motorunuzun kalitesi ve tecrübenizin de bunda etkisi çok büyüktür..
Bazen içine doğuyor insanın. Sizin foto çekmeden önce doğduğu gibi..
Ama kurtulmak sonunda, işte bu nokta çok güzel oluyor ..
-
-
-
çok geçmiş olsun hocam inşallah yaşadıgınız en kötü kaza bu olur.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
çok geçmiş olsun korku film'i gibi anlar eşinize ve size ciddi birşey olmaması sevindirici alah beterlerinden saklasın ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler