Ölseydim Yazamayacaktım. Kurtuldum, Paylaşıyorum.
-
Okurken tüylerim diken diken oldu çok geçmiş olsun Allah sizi ve eşinizi ailenize bizlere bağışlamış bu kazada bilinçli motosikletçiliğin ve tecrübenin ne kadar önemli olduğu çok açık ortada artçıyla bile olsaki eşinizinde o anda tecrübesi kesinlikle sizleri kurtarmış ve de tabikide Takdiri İlahi...Tekrardan çok geçmiş olsun.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
Reklamlar
-
-
Davut bey geçmiş olsun.Yaşadığınız olay,tecrübe ve soğukkanlılığınızla atlatmış olduğunuz büyük bir kazanın en ucuz kurtarılmış halidir.Motorunuzun kalitesi ve jantlarınızın alaşım olmasıda bu kazayı bir facia olmasını engelleyen faktörlerden.Bencede çarptığınız nesne kamyonlardan düşen takoz.Telli jant olsaydı ne olurdu? Sonuç sizin ve artçınızın motordan düşmesine sebebiyet verirdi,şüphesiz...
-
-
geçmiş olsun
Çok buyuk geçmiş olsun
okurken tüylerim diken diken oldu..gerçekten çok büyük kaza atlatmışsınız...
Gece karanlığında artçı ile o motoru o jantların üzerinde o kadar kamyonun trafiğin içinden çıkarıp kenara almak...
İnanamıyorum verilmiş sadakanız varmış..Gerçekten mucize, Allah uzun ömürler kazasız belasız sürüşler versin...şu an yazarken bile içim bir tuhaf oldu çünkü bende sürekli eşimle biniyorum...
Hocam 2005 ten beri motosiklet kullanıyorum, köpek ölüsünün her iki janta bu şekilde hasar vermesi bana kesinlikle mantıklı gelmedi...çok sert bir yükseltiye vurularak her iki jantta parçalanmış sanki..
Eğer emniyette tanıdığınız var ise o akşam kaza yapan araç sahiplerinden birine ulaşabilir ve aslında orada ne vardı öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum..
Tekrar geçmiş olsun diyor, size ve eşinize kazasız belasız sürüşler diliyor halende motora binebildiğiniz için tebrik ediyorum, ben yapamazdım heralde ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler