Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011

Ölseydim Yazamayacaktım. Kurtuldum, Paylaşıyorum.

Motovento
    REKLAM ALANI
    bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Okurken tüylerim diken diken oldu çok geçmiş olsun Allah sizi ve eşinizi ailenize bizlere bağışlamış bu kazada bilinçli motosikletçiliğin ve tecrübenin ne kadar önemli olduğu çok açık ortada artçıyla bile olsaki eşinizinde o anda tecrübesi kesinlikle sizleri kurtarmış ve de tabikide Takdiri İlahi...Tekrardan çok geçmiş olsun.
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    cok gecmıs olsun abıcım walla adınıza cok uzuldum ama sadece sunu dıyebılırım kı ben 2006 senesınde su cın motorlarının CUP tarzı motoruyla 110 km/hız ıle rampa asagı canlı kopege wurdum we baya yaralandım dız kapaklarım surunmekten kemıgımı bıle gorecek bı sekılde meydana cıkmıstı cok kotu bı duygu nese dıceyek oldugum ben o cın malı ıle wurdum sadece kaputlar kırıldı we on catal masa eyıldı canta ne yamukluk nede bı catlama patlama wardı we bunu bmw ıle dusunursek kalıtenın ust boyutta oldugu bır makına ıcın bır kopek oluusunun bunu yapacagı ımkansız abıcım ben canlısına carptım da kalıtesız bır motorla bırsey olmadıda carptıgım motorda dokum janttı yanı bu kopek dııl bence .ya otobanın calısma sırasında ıscılerın unuttugu menfez setlerınden bırıde olabılır cunku boyle cok unutuyolar we polısler bunu sızden gızlemıs sanırım dawa acacagınız ıcın hadı onuda gectım bır araba kopek olusunun ustunden gectımı ımkanı yok kolay kolay asla kaza yapmaz sonucta 4 teker we sızınde dedıgınız gıbı arabalar bıle kaza yapmıs bu asla kopek dıılll abıı bunu bılmenı ıstedım sagılar yenıden gecmıs olsun
    Rüzğarı_hissSet

Motosikleti
    Malaguti Madison 250
    Davut bey geçmiş olsun.Yaşadığınız olay,tecrübe ve soğukkanlılığınızla atlatmış olduğunuz büyük bir kazanın en ucuz kurtarılmış halidir.Motorunuzun kalitesi ve jantlarınızın alaşım olmasıda bu kazayı bir facia olmasını engelleyen faktörlerden.Bencede çarptığınız nesne kamyonlardan düşen takoz.Telli jant olsaydı ne olurdu? Sonuç sizin ve artçınızın motordan düşmesine sebebiyet verirdi,şüphesiz...

hilost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Venox-Saphira
    çok geçmiş olsun.

Motosikleti
    Suzuki AN 125

geçmiş olsun

Çok buyuk geçmiş olsun

okurken tüylerim diken diken oldu..gerçekten çok büyük kaza atlatmışsınız...

Gece karanlığında artçı ile o motoru o jantların üzerinde o kadar kamyonun trafiğin içinden çıkarıp kenara almak...

İnanamıyorum verilmiş sadakanız varmış..Gerçekten mucize, Allah uzun ömürler kazasız belasız sürüşler versin...şu an yazarken bile içim bir tuhaf oldu çünkü bende sürekli eşimle biniyorum...

Hocam 2005 ten beri motosiklet kullanıyorum, köpek ölüsünün her iki janta bu şekilde hasar vermesi bana kesinlikle mantıklı gelmedi...çok sert bir yükseltiye vurularak her iki jantta parçalanmış sanki..

Eğer emniyette tanıdığınız var ise o akşam kaza yapan araç sahiplerinden birine ulaşabilir ve aslında orada ne vardı öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum..

Tekrar geçmiş olsun diyor, size ve eşinize kazasız belasız sürüşler diliyor halende motora binebildiğiniz için tebrik ediyorum, ben yapamazdım heralde ...

REKLAM ALANI
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler