Star 103 gitti yamaha Rx geLdi :)
Reklamlar
-
arkadaşlar :((( offf yav offf bu babam ile başım belada :(( geri cevir dio tartıstık beni dövdü :(( kötü dio büyük dio eski dio bir sürü şey uydurdu :S yarın geri vercem heralde motoru :( off yav ne kadarda cok sevmiştim :((( offf böyle bi günü yaşamasyydm keşke sabaha resimleri cekerim buraya yüklerim napalım yaw dio 2 sene büyü ehliyetini al sana Ybr alcam dio bn 2 sene nasıl dayanırım bilmiom ya nasıl ikna edcem bunu :S bu arada rx 115 :(
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Reklamlar
-
Orgazma Dudak Büktürür
-
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
-
hayırlı olsun güle güle kullan
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
vioLence adlı üyeden alıntı
arkadaşlar :((( offf yav offf bu babam ile başım belada :(( geri cevir dio tartıstık beni dövdü :(( kötü dio büyük dio eski dio bir sürü şey uydurdu :S yarın geri vercem heralde motoru :( off yav ne kadarda cok sevmiştim :((( offf böyle bi günü yaşamasyydm keşke sabaha resimleri cekerim buraya yüklerim napalım yaw dio 2 sene büyü ehliyetini al sana Ybr alcam dio bn 2 sene nasıl dayanırım bilmiom ya nasıl ikna edcem bunu :S bu arada rx 115 :(
arkadaşım sen babandan gızlı neden aldın olucağı bu işde üzüldüm senın adına ama sen yınede baba sözü dınle babalar kötu demez çünkü Allah gönlune göre wersin İnşallah uzulme
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
-
-
hayırlı olsun dostum en kısa zamanda modifiyeli fotoları bekliyoruz
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
-
Off deli bir alet ya.Bundan düzcede çok görmüştüm.Fena kaçıyor. Birde bunun rx135'i var. O daha fena
-
Ne oldu arkadasım 103 hallettin mi benim taktiklerimi uyguladın mı ?
bu motorunda çok güzel.Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
hee birde avatarını değiştirmeyi unutma :D
-
-
çok kral makina ama şu imajı yüzünden almıyorum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Hemşom hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız şürüşler koruma ekipmanlarınıda unutma.
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşlerD:D:D.D:
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
-
vioLence adlı üyeden alıntı
Volence sen babanı dinle 2 yıl sabret bence sıfır bir YBR iyi olur..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Ben zealsunu alırken annem ile aramızda hırr çıktı.Ama bu motoru babam aldı.Ama daha sonradan onunda hosuna gitti.şimdilik bişi yok.Seni çok iyi anlıyorum.Ben oturup ağlamıştım bile
-
rx başkadır biraz yakar ama hakkını verir birde sessss
-
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
hayırlı olsun kardeş,güle güle kullanmak nasip etsin,sanki fenersaraylı
-
Oooo Hayırlı Olsun Kurtuldun Sonunda Stardan
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)