Büyük geçmiş olsun. İnşallah ilk ve son kazan olur.
geçmiş olsun arkadaşım Allah cc bidaha kaza yaşatmaz inş hiç kimseye bence okula giden küçük bir çocuga sadaka niyetine ufak bir haşlık ver bu kazayı belasız atlattın için hadisi şerif peygamberimiz s.a.v hadislerinde sadakanın kazayı ve belayı def ettini söyliyor ara sıra sadaka vermeye çalışmalıyız
çok geçmis olsun... insanlardan yardım bekleme etmezler "asfaltı neden çiziyorsun" diye dövmesinler yeter
bende 3 hafta önce 20-30 km hızla giderken viraja giricem hız azaltıyorum ön frene dokundum ve bir baktım yerdeyim daha sonra yerden kalkmaya çaliştim ve düsme sebebimi anladim yere yağ dökmüş biri veya dökülmüş (bende ve motorda birsey yok)
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Geçmiş olsun, o durmayan arabaların da başına gelecek sen de onlara durma
Geçmiş olsun İnşallah son kazan bu olur. Allah kazadan beladan korusun
çok çok geçmiş olsun..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
geçmiş olsun ; sende bir şey yoksa sorun yoktur
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
geçmiş olsun....
dikkat etmek lazım sanada tecrübe olmuş bundan dersler çıkarmak gerek
düz yolda herkes gider motorun güzelliği zaten virajdır bence
keyifli sürüşler
Geçmiş olsun, son kazan olur inşallah. Korumaların önemini bir kez daha görmüş olduk
..::.. GO ..::..
geçmiş olsun sana birşey olmamış gerisi boş
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
geçmiş olsun aman dikat
geçmiş olsun..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
çok saolun arkadaşlar birbirini anlayan insanların birarada olması çok güzel birşey bunu tekrar gördüm. İnşallah kimsenin başına gelmez.
virago 250
Geçmiş olsun, böyle ufak kazalar üzmez, ders verir ALLAH daha beterlerinden korusun..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Geçmiş olsun allah beterinden saklasın...
HONDA
allah korumuş çok dikkat etmek lazım kardeşim etrafta motorcu yokmuydu kurye arkadaşlar filan yardım ederlerdi sana?
arka tekerlerin geniş olmasının nedeni zaten bu yatırmayı tolere edip ağırlığı dengelemektir, bu yüzdendir virajda düşüyor ya da şeritten kayıyorsan fren değil yatır gaz aç denmesi.. yanlış teknikten ötürü basit hatalar yapabilmemiz muhtemel.. ama arkadaşın ön teker bilyelerinde boşluk varmış.. belki herşeyi bu hazırladı allah bilir, ama şu bir gerçek arkadaş kazayı ucuz atlatmış.. viraj dönüş tekniklerini iyi bilip başımıza geleceklere hazırlıklı olmalıyız.. geçmiş olsun tekrar mirty..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)