Merhaba arkadaşlar..
Bugün benim için çok kötü bir gündü.İnşşalah en kötü günümü bugün olarak hatırlarım.
Ben normalde pazartesi ve salı olmak üzere haftata 2 gün okula gidiyorum diğer 3 gün ise staja. Bugün de pazartesi olduğu için okula gideceğim. Okul bulunduğum yerden 60 km uzakta. Ailem de köyde oturuyor.Dün babam yanıma gelmişti biraz işleri vardmış Tarım ilçe müdürlüğünde. Sabah okula gitmek için hazırlandım , benide çarşıya bırakıver dedi, tmm dedim. Neyse ben babamı tarım ileç müdürlüğüne bıraktım, daha sonra ise saat biraz fazla geçmiş. Saat 8:15 , 8:45 de zil çalıyor. Ayrıca ben normalde , çevre yolundan direkt gidiyorum hiç şehir içine girmeden ama artık buqun böyle olmuştu. Çarşıda giderken biraz ilerlerdim babamı bıraktıktan sonra . Hızım 80 filandı. Petrolden dikkatsizde bi toptancı arabalarına benzer bir araba cıktı. Ben arabayı gördüm ama , hızlı da olunca firenlere yapıştım ama artık baya bi gecti.En az 60 gibi bir hızla şofor mahalinin oraya gecirdim. Tabi bir de normal olaark da değil , durmak için ön diske yüklenince kaydırdım , biraz yan olarak çarptım.
Allah'tan KASK , MONT ve ELDİVEN takmıştım bi şey olmadı fazla, here düşer düşmez , hemen kalkıp motoru tuttuğum gibi , yol kenarında biraz ileriye götürdüm. Motorun altından düşen parçaları da adam getirdi , bi şeyin varmı , hastaneye götürelim mi felan diye sordu , yok abi iyiyim dedim. Zaten o arada baya bi trafik sıkışmıştı , adam yola arabayı gerdiği için. Adam hemen gitti. Ben şok olmuştum ve kendime gelmeye çalışıyordum.ÇEvreden bi kaç abi ilgilendi sağolsun.
Hemen 50 metre ileride bi tanıdığğın çalıştığı restoran vardı hemen oraya gittim , su felan içtim kendime geldim.
Sonra motorun yanına gittim bi bakayım ne var yok diye, ön teker tam ters dönmüş , öamurluk ve yan panller kırılmış. Kafalık kırılmış.
Neyse cana geleceğine mala gelsin deyip , motoru orada koydum , 2 dk sonrada okulun o tarafa giden dolmuş geldi , hemen bindim. Okula gitmek için (Devamsızlık baya bi oldu , gitmek zorundayım artık )
Minibüste kendime şöyle bi dokununca her tarafın acıyo , dizlerim desem zaten öyle , baktım dizlerim felan biraz soyulmuş. Neyse okula vardım 2. saate yetiştim. ilk ders içinde gec kağıdı alıp derse girdim.
Okuldan sonra tekrar dolmuşla fethiye'ye gelip , motoru tamire götürmeye karar verdim. [ Bu arada vucudumda bir çok yer morarmış ve soyulmuş. ]
Neyse motoru güç bela 17 km ötedeki tamircime götürdüm.
Masrafları bi baktık ön çamurluk değişecek , ön maşa yamulmuş doğrulma ihtimali yok o değişecek , işte yan panellerde ufak tefek şeyler var onlar değişecek ,
toplam bana 130 ytl ' e mal oldu. Ama allah'a şükür bana bi şey olmadı.
Buradan kendimce dedim ki ; iyiki MOTOSİKLET.Net'e üye olmuşum ve oradaki abilerimin tavsiyesini dinlemişim. Çünkü belki ollah korusun o anda bnm başımda kask olmasa idi , ve montumu almamış olsaydım halim çok daha kötü olurdu , belkide hayatta olmazdım.
Şimdi en kısa zamanda pantolonumu alacağım . Ve çok daha dikkatli olacağım.
Bana daha önceden uyran tüm abilerime sonsuz teşekürler !!!