hayirli olsun kazasiz belasiz kullanirsin insallah
hayirli olsun kazasiz belasiz kullanirsin insallah
AT, AVRAT, MOTOR...
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle bin.
Kriz patlamasaydı, ben BMW'de sürüş eğitimi patlatacaktım Krizin canı sağolsun.
OMM yi bende ilk defa duydum, fırsattan istifade araştırayım bari...
hayırlı olsun. güle güle kullan. allaha kaza bela göstermesin
DRİFT RELİGİON
hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullan. almaklada bu krizde karlı çıktın diyebilirim.. motor almada zamanlaman çok güzel olmuş.. kazasız sürüşler
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
2008 model olanı mı
Honda standında hangi motoru sorarsan sor, "abi şuna bi bak valla 18.500 yaptık bak" diyorlardı senin sarışın için
Kazasız belasız sarışınınla bol bol Alpleri transit geçmeler
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
hayırlı olsun kazasız belasız
inş. o stantta duranı almamışındır ben sinyalini kırdım onun yanlışlıkla kolum çarptı ya tüh,
hayırlı olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Neeee kolun muu çarptııı!!!
O yüzden o motoru gelene geçene yalvara yalvara satmaya çalışıyorlardı demek, pert diye yazılmıştır bile o nüfus cüzdanına
Abi biri fuar başlığı altında biri bir şey demişti ya, içimde kalmasın yazamamıştım oraya;
"Bir Vasco'yu" farkedebildim orda" diye bir şey yazıyordu. Kikikikiki
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
hayırlı olsun kazasız sürüşler
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
hayırlı olsun.
- - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan inşallah
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan, Hondanın Güvenli Sürüş eğitimlerini tavsiye ederim, hem fiyat hem bilgi bakımından çok iyi,,, ordan aldığım bilgilerle 600rr kullanıyorum
hayirli olsun kazasiz belasiz surusler
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler...motorla birlikte bi tane de sarışın kapsaydınız çıkarken hepbirlikte
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Bir tane de 1,5 metre bacak boyu olan sarışın petrol ofisi standında vardı. Bende o sandıydım. Transalp hayırlı olsun darısı bizim başımıza.
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Enduro eğitimi için Borusan'ın kursu vardı bildiğim kadarıyla, "BMW Rider Academy" bir araştır istersen.
http://www.kickstart-tr.com/ ALP ile gorus kendisi KTM ve Ducati bayisi olup ayni zamanda enduro okulu acti. bu konuda oncu biri. Cok iyi biridir tavsiye ederim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hayırlı ugurlu olsun, kazasız günlerde güle güle kullanman dileğiyle.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)