Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yeni Motorum ile döndüm

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Selam arkadaşlar,
    tekrar teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz, temennileriniz için,,,
    dün akşam hava güzel olduğu yerler kuru olduğu için motorla bi tura cıktım o yüzden dün foto yükleyemedim bugün eve gider gitmez yükleyeceğim, tecrübe kazandıkca daha agresif sürüşler yaparmıyım şuan bilmiyorumamma velakin şuanki düşüncelerime göre tecrübelide olsam çok uç sürüşler yapmayacağım gibi hissediyorum.. Beyoğlu civarında beraber turlayabileceğimiz kim var ise görüşmek isterim, insanlar daha tecrübeli birilerini takip ederken daha çabuk pişiyorlar daha çok tecrübe kazanıyorlarmış.. beyoğlu civarı dediğim çok uzaklarıda kapsıyor, buluşuruz yani zeytinburnu, topkapı, mecidiyeköy, levent, maslak, bayrampaşa, sarıyer, vb vb vb her semt ten birileri ile görüşmek, gezmek isterim;))

[IMG][/IMG]

resim eklemeyi denedim bakalım olmuşmu:D:D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın,,
    iyi temennilerde bulunan, bulunmayan herkese çokteşekkürlerrr, dediğim giibi daha iyiileri sizlerin olur inş.. azimle para biriktirmek, bir şeyi çok istemek.. ona kavuşmak için yeterli...

***Arbetus, Erdem ben Arçelik Mtfaktan,, BT nin en hızlı motorcusu :D:D
    Bende Barış Arçelik BT den. Alırım anahtarını Şaka bi yana SS tarzım değildir zaten. Beyoğlu turu güzel fikir bu arada. Ya da seni şehir dışına yollara alalım.

Sağlıcakla
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Hayırlı olsun...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

KRAL1146 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güle güle bin kardeş motor kullanan herkes keşke seninli akıllı uslu kullansa nolurdu. şu süper sport makineleri. sen bir örneksin Aslında.
    103 hp

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı KRAL1146 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güle güle bin kardeş motor kullanan herkes keşke seninli akıllı uslu kullansa nolurdu. şu süper sport makineleri. sen bir örneksin Aslında.
    teşekkürler iyi dileğin icin daha iyisi senin olurinş.. dediğin gibi gercekten keşke insanlar makineleri daha sakin kullansada artık burada hic ölüm haberi duymasak , hic bir ocağa alev düşmese ne güzel olurdu...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)