Hayırlı olsun anladığım kadarı ile daha çok gençsin. En tehlikeli zamanlar ortalama 5.000 km yaptığın ve de öğrendiğim dediğin zamanlardır. Çok dikkatli ol uzun zaman akıllı bin ve ileri sürüş eğitimlerini al.
Sağlıcakla bin.
Hayırlı olsun anladığım kadarı ile daha çok gençsin. En tehlikeli zamanlar ortalama 5.000 km yaptığın ve de öğrendiğim dediğin zamanlardır. Çok dikkatli ol uzun zaman akıllı bin ve ileri sürüş eğitimlerini al.
Sağlıcakla bin.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Hayırlı olsun.
ERDEM860, öncelikle yeni motorunuz hayırlı olsun...
Unutulmamalıdır ki insanlar cogunlukla 1000 km'yi tamamladıklarında, kendilerine güvenleri geldiginde kaza yaparlar!
O nedenle lütfen tam dikkat devam...
Hayırlı olsun.
lifan 100
Kazasiz belasiz surusler diliyorum.Ne mutlu sana bilincli baslamissin ve egitimlerini almiisin. Simdi farki gorebiliyor kendi kendine bunu dile getirebiliyorsun. Gaza gelmemen , agresif surusler sergilememenin tek sebebi aldin o degerli egitimdir. Tebrikler
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hayırlı olsun resimleride görmek isteriz ama...
Hayırlı olsun doğru söylemişsin sigortasız motora binmemek lazım ..Bir seneyi aşkındır sigorta yok motorda 5 kere çevirmeye denk geldim,sigortaya bakmadılar Allahtan
Motosikletin hayırlı olsun arkadaşım fotoğraf görmek isteriz.
Allah kazalardan belalardan korusun.
Hayırlı olsun. Çok güzel bir anlatım şekliyle bilgilendirmişsin bizleri.
Hayırlı olsun ...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
hayırlı olsun kazasız belasız
Hayırlı olsun....
Kazasız belasız binmen dileğiyle...
REsimler nerede_?
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
dostum hayırlı uğurlu olsun öncelikle..
bnde yeni 600ccye terfi edenlerdenim..ayrıyetten evde işte beyoğlunda bulunmakta,haberleselim malum bu çevrede racingci çok yok açıkçası..
chopper egemenliği war.. :D
'
[COLOR="Blue"]
JustBe..[/COLOR]
Hayırlı olsun abi.Kazasız sorunsuz sürüşler.Fotoğrafları bekliyoruz.
hayırlı olsunnn... foto varsa bi bakalım?
güle güle kullan ama yine de gaza gelmemen dileğiyle tabi
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
hayırlı olsun :D
hayırlı olsun... allah kaza bela göstermesin.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle binebilmeni temenni ederim
Hayırlı uğurlu olsun =)
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin,keyifle güle güle kuıllanmak nasip etsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)