önümden Kaçın Yeni Motor Aldım!!!!!
Reklamlar
-
canım benim hayırlı uğurlu olsun tekrar, bununla beraber yaz başından beri bana güvenilerek alınan 20. motor oldu bu sanırsam, hepsi bi anda patlarsa şaşırmayın
allah nazarlardan saklasın, motoruna siteden bi arkadaşın yaptığı gibi mercekli far+xenon bide 2 egzoz attınmı tadından yenmez
allah kaza bela vermesin ercanım, unutmadan umarım motoru koyduğun yer güvenlidir, kapalıdır ve sağlamdır..
Reklamlar
-
-
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
erke yapalım basınca darbeye dayanıklı yanmaz kırılmaz olurmu
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
-
Eryılmaz kardeş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin zevkle keyifle kullanmak nasip etsin,fazerların arka egzostu ve deposunun kaslı yapısı beni bitiriyor,darısıda olmayanlara olsun
-
Hayallerimdeki motor fazer. Güle güle kullan kazasız belasız
-
hayırlı olsun.kazası belasın kullanmak nasip olsun
-
-
Dostum KAzasız Belasız Günlerde Kullanmak Nasip Etsin.. Bu arada Bu makineyi Amma Acayip Bi Yerde Saklıosun Yav.. Pek Güvenli Değil gibi Geldi Olmassa Odana Falan Koy Batteniyeyede Sar Üşütme Hayvanı
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
-
dostum hayırlı olsun baya temizmiş.ben sormayı unuttum sen de sadece sorduklarımı yazmışsın.
fiyat nedir?
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
-
-
hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullanmanı dilerim rüzgarın bol olsun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
hayırlı olsun.kazasız sürüşler
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
-
allah kzasız belasız yol yürütür inş.,
banada bir gün nasip olur bir Fazer inşallah
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
-
Hayırlı olsun gule gule kullan abi Allah kaza bela vermesin
-
hayırlı olsun canafar gibi duruyor ilk sürüş izlenimlerini merakla bekliyoruz.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)