Hayırlı olsun abi.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Güzel bir makina.Saygılarımla.
Hayırlı olsun abi.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Güzel bir makina.Saygılarımla.
hayırlı olsun.kazasız sürüşler
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
hayırlı olsun
kaç litre yakıyor 100km de?
Herkese teşekkür ederim sağolun iki teker dostlarım
ruckerpark kardeş kafa grenajı var fakat takmadım böyle daha yakışıklı duruyor
ByBaTeR!ST,daha iyisi olur inşallah
digi_boy26,teşekkürler kardeşim verdiğin bilgiler için,inan daha fırsat bulamadım yavaş yavaş alıcam elime,önce kırmızı jant şeridi ile başlayacağım sonra artçı koltuğu yan çanta,top case falan bittiğinde resimleri koyarım,
APV41,her zaman beklerim baştacısın,sıkılacak bir motor gibi değil ama benim gönlüm endurodan yana onunda bakıma verdim amortisör keçesi yırtılmış onun için hondaya biniyorum,normalde şovroomda duruyordu
facia42,kahvaltıdan öncemi sonramı binicen
smorfys,daha denemedim depoyu fulledim biniyorum bitince yazarım
abi hayırlı olsun şerefsizim tam stunt aleti =)
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
mali türkçe yaz oğlum ya stunt nedir ya bu kadar özenmeyin avrupalı olmaya
nice nice kiLometreLere...
gercekten de sifir gibi duruyor neredeyse makina.. cok temiz.
cok karLi bir ALis veris yapmissin..
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
bir defa kanalın oradaki motorcunun önünde görmüştüm abi çok güzel olmuş hayrılı olsun güle güle kullan selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
hayırlı olsun çok şık görünüyo kazasız belasız kullanın...
hayırlı olsun kazasız sürüşler inşallah
teşekkürler dostlar bana görede karlı bir takas oldu,en azından adı var hayat onda
arkadaşım hayırlısı olsun
Cengiz, bu kadar güzel yarum yapan arkadaşlar birde gerçeğini görse ve sesini duysa dibi düşerdi herhalde
Tekrar hayırlı olsun allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
teşekkürler muzafferim,600 f den daha gönüllüfazerden daha seksi bir sesi var,celin dion gibin
jinlundan sonra ilaç gibi gelmiştir vallahi.
güzel günlerde kullanman temennisiyle
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle güzel motor.
kazasız belasız nice güzel günler diliyorum... Allah kaskını yere değdirmez inşallah...
hayırlı olsun güle güle bin
hayırlı olsun.gulegule kullan.
Abiicim hayırlı uğurlu olsun.Kazasız sürüşler diliyorum,darısı olmayanlara yani banaaa.....
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)