büyük geçmiş olsun umarız çok ciddi bişeyleri yoktur çabuk ayağa kalkarlar.
büyük geçmiş olsun umarız çok ciddi bişeyleri yoktur çabuk ayağa kalkarlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
allah ikisine de acil şifalar versin, geçmiş olsun, ikisinin de eski sıhhatlerine kavuşmasını diliyorum..
geçmiş olsun..acil şifalar dilerim.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Cok buyuk gecmıs olsun yazıyı okudum sonunda gercekten oh dedım inş. en kısa zamanda bütün herşeyi unutmuş olurlar
çok çok geçmiş olsun.dualamız arkadaşlarla
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ikiside tamamen iyileşip taburcu olurlar..
Epeydir ses seda yok Oğuz!.. Umarım kötü bir haber yoktur.
geçmiş olsun,, inşallah haberler iyidir
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
yine antalya yine kasksız arkadaşlar bu antalyalılar bir türlü akıllanmadı bende bir sene orda yaşadım gerçekten motor kazalarına çok rastlıyodum çoguda kasksız oluyordu bende geçenlerde arkadaşımın haberini aldım antalyadan honda today ile bir arabaya carpmıs ama senın arkadasların kadar sanslı degıldı ve yine malasefki kaskı yoktu . . .
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun kardeşlerimize...inşallah bir daha motosiklet kullanacak olurlarsa kask takmayı ihmal etmezler..bu işin şakası yoktur.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Geçmiş olsun sağlıklarınına tez zamanda kavuşurlar inşallah.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Sonunda yazabiliyorum sizlere . Haydar yoğun bakımda Halen ama haberler iyi maaşallah
Haydar ın kafatasındaki kemiklerin bazıları parçalanmış yani normal kırık olmadığından doktorlar diyor 1-2 ay da olabilir iyileşmesi diyorlar beyinle ilgili olduğundan dolayı Allah göstermesin felç vb olabilir diye
doktorlar geç iyileşmesini istiyorki sağlam olsun riske girmek istemiyorlar.
bende iş hastane iş hastane yapıp durdum hep
dün doktor haydar a sormuş beni hissediyosan elimi sık diye haydar t epki vermiş
gözünü açmış ama az kalsın çok kötü olucakmış kalp ritmi bozulmuş nedense birden olunca Anemi denen bir rahatsızlıkta varmış haydarda uyuttular işte dün.
Bugün ise doktorla konuşmuş bir iki kelime .
sonra annesi ve babasıyla konuşmuş hafif gülümsemiş işte böyle
çok çok çok mutlu olduk hepimiz arkadaşlarımız ailelelerimiz herkes işte . İnşallah her zaman daha iyiye gider.
Bu arada bazıları diyor kask benimle alakalı birşey taksamda bana takmasamda diye
Onlara şunu demek istiyorum ..
YA ARKANDAKİLERE YAŞATTIĞIN...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
allah şifa versin..
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
çok geçmiş olsum allah acil şifalar versin
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
çok çok geçmiş olsun ALLAH kimsenin acısını göstermesin acil şifalar diliyorum her iki kardeşimede
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
allah acil şifalar versin geçnişler olsun
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
Haberler yine iyi haydarı 2-3 güne yoğun bakımdan çıkarmayı düşünüyolarmış doktorlar ...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
ikisinede geçmiş olsun umarım kalıcı bişey olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)