Rabbim razı olsun sizlerden. Dualarınızı eksik etmeyin . . .
Rabbim razı olsun sizlerden. Dualarınızı eksik etmeyin . . .
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
acil şifalar diliyorum..ne olur motosiklete binerken tedbirli ve dikkatli olalılım hergün takıtığım dizliklerimi bir gün takmadım ve kayıp düştüm dizlerim parçalandı ne olur full korumalarımızı ihmal etmeyelim..rica ediyorum sonuçta ikiteker üzerindeyiz...ALLAH hepimizi kazadan beladan korusun..
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
geçmiş olsun ALLAH şifa versin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
İnsan arkadaşı için ağlamazmı? Bundan doğalı varmı? İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar..Dualarımız hep onlarla.
allah acil şifalar versin..
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
Haklısın Kadri abiciğim ama biz alışık değildik böyle şeylere Rabbim o duyguyuda tattırdı bizlere . . .
Mesaj geldi bana bu arada Ali yani kasklı olan arkadaşım taburcu ediliyormuş .
Haydarım yani amelıyat olan arkadaşımın da durumu iyiye gidiyormuş Allahın izniyle .
Mesajlaınız için çok teşekkür ederim
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
acil şifalar dilerim çok gecmiş olsun
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Allahın ıznıyle inşallah saglıklarına gerı kavusurlar kısa zamanda yenıden motor tepesıne gerı donerler...
İmzamı, ben imzamı burlara değil yollara atarım...
Oğuzhan ında dediği gibi hayırlısı ile bu acı günleride atlatacağız Önemli olan bu yaşananlar dan ders çıkarmaktır diye düşünüyorum . çok sağolun mesajlarınız için...
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
Oh biraz sevindirici haber geldi
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
allahtan şifalar diliyoruz geçmişler olsun
www.yapimarkt.com
Mustafa Demir
A rh+
Dualarımız Onlarla... Allahtan Acil şifalar Diliyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
açil şifalar arkadaşlara
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Acil şifalar ,iyileşme süreçlerine tanık olalım ve hep olumlu haberlerini alalım ,
Çok çok geçmiş olsun kardeşlerimize
Sizin gibi iyi insanların duaları ile inşallah iyileşecektir kardeşlerimiz.
Kazalara ve acı olaylara karşı bir yürek oluşunuz,sabırla bekleyişiniz hepimizi koskocaman bir aile yapıyor.
Bir ailede bir cennetlik herkesi kurtarır derler.Emin olun şimdi de öyle olacaktır.
Sevgiler dostlar
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
her ikisinde geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Rüzgarımı bile yakalıyamazsın
Okurken çok heyecanlandım, ama sonra iyi olduklarını duyunca çok sevindim.Allah hepimizi korusun.
allah acil şifalar versin
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)