inşallah sapasağlam kalkar ikiside ayağa
inşallah sapasağlam kalkar ikiside ayağa
Drift religion
Allahuekber acil şifalar Allah tan inşallah amin
allah acik şifalar versin inş...
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
umarim normale donerler, hala aklim onlarla, bir an once iyi haberlerini yazmani bekliyorum..
Wildgoose Rider - Transalp 650
geçmiş olsun ..umarım kısa zamanda iyleşirler..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
geçmiş olsun acil şifalar...
allah ikisinede acil şifalar versin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Dualarımızı Allahım kabul etti hayırlısıyla yenı geldım .
olay kask varmıs her iki arkadaşımda da ALi arkadaşım motoru süren yani kaskı varmış.haydar artçı arkadaşımında kaskı varmış .amma velakin haydar arkadaşımız . bi ara kaskı cıkarmıs tam o sırada yolun kayganlıgındandır heralde motor yatmıs .
Sonrasında arkadaşlarım bir yana motor bır yana kaymışlar kaskı olan sürücü arkadaşım alinin omzu kırılmış vücudunda cesıtlı sıyrıklkar Var ama durumu ağır kasktandır heralde boyunu oynatamıyo az kalsın kırılacakmış doktorlar öyle dedi .
artçı olan haydar arkadaşımın ise durumu vahim :(
kafası betonda sürüklenmiş . ağır yaralı olarak Tıp fakültesine kaldırılmış.
acil kan ihtiyacı oldu sağolsun yıne okul arkadaşımızın babası burdurdan kakıp geldi 3 kişi ile 3 unıte kan verdiler. . Doktorlar ilaç tedavisi uygulamaya çalıştıklarını ama bünmyenın kabul etmediği için ameliyata alacaklarını soyledıler ve 6 unıte kan lazım oldu Allahımın izniyle kanlar bulundu :(
Saat 1 de ameliyata aldılar arkadaşımı :( saat 7 de çıktı ameliyattan kafatası kırılmıs bir bölum .doktorlar riskli ameliyat demişler kemık ufak parcalara bölunduğünden dolayı :(
ilk ameliyat başarılı geçti saat 7 de çıktı ameliyattan yoğun bakıma aldılar şu an . uyutacaklar sonrasınoda yıne amelıyat olcak inşallah birşey olmaz . bekliyoruz şu an :(
motorun markası : honda beat ehliyeti var arkadaşımın.
.gece boyunca kız olsun erkek olsun okuldan cevreden çoğu arkadaşlarımız geldıler. hocalarımız . falan herkes geldi .
biz işe gideceğiz birazdan . iş çıkısı yıne sabahakadar oradaolacagız .
Düşündümde ben ne kadar çok seviyormuşum arkadaşlarımı ağladım zor tuttum kendımı .
yine bildireceğim gelişmeleri sizlere sevgili arkadaşlarım ağabeylerim Allahıma emanet olun . . .
özür dilerim imla ya dıkkat edemedım ama .
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
gayet iyi.. umudum yuksek olmasi cok sevindirdi.. insallah ilerde gulup gececeginiz bir mevzu olarak kalacak bu olay..
Wildgoose Rider - Transalp 650
çok geçmiş olsun ya Allah acil şifalar versin
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Çok geçmiş olsun, umarım Allahın izni ile sağlıklarına bir an önce kavuşur arkadaşların
ameliyatın iyi geçmesi sevindirici bir haber zaten
eminim gerisi de gelir ve sağlıklarına kavuşur dostların...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
allahtan acil şifalar dilerim inşaallah en kısa zamanda ayağa kalkarlar
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
çok büyük geçmiş olsun
allah acil şifalar versin umarım eskisi gibi aramıza dönerler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
geçen gece ChİpSEt07 ( erdal ) le uyumadık onunla bırlıkte internet kafe ve teknik serviste çalışıyoruz.
uyuymamıştık hiç pc tamiri falan . sabah tekrar işe gelmiştik bı telefon geldi dukkanı kapatıp hemen gittik. sabah oldu bugun geri geldik tekrar dükkanı açtık ve gece tekrar gideceğiz. bir durum olusa sizlere bildireceğiz.Enfeksiyon kapmasın diye yaklaşılamıyorda onu göremiyoruz da . Böyle aklımıza geliyordu acaba biz bu kadar seviyomuyduk ki bu çocukları diyoruz .
İnsan böyle kara günlerde anlıyo dostlarını kaybetme kaygısını
Allah kimseye göstermesin.
o bizi göremese de inanıyorum ki dualarımız kabul oluyor inanıyorum ki hissediyor sevgimizi sevenlerinin temiz kalpleini tıpkı kendısı gibi
Sabaha kadar yine yanında olacağız kardeşim.
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum
Saygı görmek istiyorsan Saygı göster :bounce:
geçmiş olsun oğuz allah acil şifa versin inşalla :(:(:(
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Allah acil şifalar versinÇok üzücü bir olay
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Allah acil şifalar versin..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)