Fotoları ben çektim
Hayırlısı Olsun Emrah abi
Allah Kaza Bela Göstermesin
Fotoları ben çektim
Hayırlısı Olsun Emrah abi
Allah Kaza Bela Göstermesin
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
umarrım GTR lar buna kafa tutup motoru yakan olmaz :D çok kral bi makina türkiyede olduğunu bilmiyordum
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
hayırlı olsun kazasız belasız
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Emrah bulamadım piston, haber vermeyide unuttumi ta ki bu topigi görene kadar
Kalyo ne zaman sattın, satarken bana niye sormadın? Hiç mi utanmadın Hadi sen sattın Emrah sen pistonu buldun mu ki? Bir çok soru oluştu kafamda, merak uyandı, uykum kaçtı
Legends may sLeep.. But they never diE..!
emrah abicim ya süper bu ne böyle gezdircen beni ona göree hayırlı olsun güle güle yak tekerini
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
hayırlı olsun
Huuuuuuuuuuuu güle oynaya kullan
Abi bak unutma iş çıkışında beni alcan şu motoru ıslatalım hem karanlıkta eve tek başıma giderken korkuyorum SAKIN UNUTMAA
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Hayırlı olsun kazasız belasız nice km'lere
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
hayırlı olsun
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
kardeşim biraz geç oldu belki ama motorun hayırlısı olsun ALLAH daha iyilerini nasip etsin.
gercekten çok güzel bir makine hem 250cc hemide 2 zamanlı sesini ve son hızını bize ulaştırırsan sevinirim
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
hayırlı olsun emrah kardeş güle güle kullan,
Hayırlı olsun ama bu motor yakıtı içer ya...
hayırlı olsun emrahım .. sorunsuz binmen dilegi ile.. zaten senden kaçarı yok o makinanın .......
bi tavsiye exup ı direk sinyale baglayan bi arkadaşım vardı (: neyse sen baglama
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)