Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin, Mekanı Cennet olsun.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin, Mekanı Cennet olsun.
Allah rahmet eylesin... kalanlara dua etmekten ve sabretmekten başka bişey kalmıyo....
Bakışlarım dondu sanki, yüreğim donunca. Nasıl da manasız bakıyorum etrafa. Görmesin istiyorum hiç kimse gözlerimi,görmesin hiç kimse hüzün tanelerimi...
Bu yolda hergün birilerinin ölmemesi mucize
Emniyet şeritsiz bir yol.
Tuzaklar
Şerit çizgisinde bir tuhaflık yok mu?
alla rahmet eylesin mekanı cennet olsun
scooter modifiyesi yapılcak yer aranıyo:silent:
[COLOR="Red"][B][U]ÇekiK GözLü Scooter[/U][/B][/COLOR]:queen:
haberi okuyunca tüğlerim ürperdi allah ölümün bile hayırlı olanını versın ...Allah mekanını cennet eylesın aılesıne sabır versın ...Allah rızası için el fatiha..
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
Allah Rahmet Eylesin..
Başımız Saolsun..
Çok üzücü gercekten daha çok genc..
Sabah sabah moralim sıfır oldu................!
Yokmu bu işe bir çözüm:(
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Ülkemizde ölüm nekadar basit. Birisi direksiyon hakimiyetini kaybeder bizi ezer 5-6 ay yatar çıkar sonra tekrar direksiyon hakimiyetini kaybeder yine bizden birini ezer 1-2 sene yatar çıkar vs. vs... . Ne olacak basit bir direksiyon hakimiyet kaybı. Cezaların caydırıcılıgı olmadıgı sürece biz daha çok o çelik beriyerlerin kenarında arkadaşlarımızı buluruz
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine Allah'tan sabır dlierim
Allah Rahmet Eylesin... Geride kalanlarına sabır versin...
i.V.i.B.i
Kanıma dokunuyor vergisini verdiğim vatani görevimi yaptığım uğruna canımı bile verebileceğim ülkemde bu şartlar altında yaşamak.
Kanıma dokunuyor dişimden tırnağımdan arttırdığım param ile aldığım bir ulaşım aracı ile ölüm tuzakları ile dolu bu yollarda her gün hayatta kalma savaşı vererek işime evime gidip gelmem.
kanıma dokunuyor bizi insandan saymayan,bizi görmezden gelen bizi ezen,çiğneyen çarpan her gün birimizin ocağına ateş düşüren insanlarla aynı havayı solumak.
kanıma dokunuyor bizi koruyup kollayacak bir yasanın olmaması ve olmayacak olması.
Ve kanıma dokunuyor Aramızdaki her motor severin malesefki potansiyel bir trafik terörü kurbanı olacak olması.Ne diyelim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Allah taksiratini affetsin, yakinlarina sabir versin, gercekten çok üzücü bir olay
Saygı görmek istiyorsan Saygı göster :bounce:
Allah rahmet eylesin.
İnşallah bizleri böyle sıkıntılardan, kazalardan, belalardan korur ve kaderimizi daha güzel olacak şekilde değiştirir ve bunun için rızasını nasıl kazanacağımızıda öğretir.
Araba kullanırken önüme gelen, arkadan bastırıp giden manyaklar, onlara parasıyla ehliyet veren gerzekler, böyle bir sistemi düzeltmeye çabalamayan yetkililer; sizce bunlara ahirette sorulmayacak mı?
Merak ediyorum hesap vermeyeceklermi yoksa halleri nice olacak. Bütün arabalar 80km/sa hız ile sınırlansa keşke...
allah rahmet eğlesin geride kalanlara sabır versin bu ölümün gerçek suçlusu kim acaba!Sıkıştıran minibüs mü yoksa o bariyerleri yapan gerizekalı zihniyet mi
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Hepimizin başı sağolsun.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin..haberi okuyunca dondum kaldım..Türkiyede motosiklet kullanmak istemiyorum artık
ortadaki fotoğraftaki çelik telli bariyer tam bir ölüm tuzağıdır.
Bu bariyer olmasa daha faydalı bir karayolu oluşacaktır.
Çünkü,
bence bariyerin temel amacı kaza yapan yada yoldan çıkmak üzere olan aracı en az hızla karayolunda tutmaktır.Bu da ancak yanal sürtünme imkanı ile olacaktır.Yani bariyere çarpıldığında araç güm diye darbe almak yerine öncelikle sürtüne sürtüne yavaşlayabilmelidir.
Daha önce bariyere çarpmış biri olarak çok iyi biliyorum ki normal çelik bariyerler bile bu işlevi tam olarak yerine getirmekten oldukça yoksundur.
Allah rahmet eylesin içimiz yandı bu aralar kazalar çoğalmıştı ve kötü haber geldi. Allah geride kalanlara yakınlarına sabır versin.
ALLAH rahmet eylesin...
Hepimizin başı sagolsun,neşe dolu içten bir arkadaşımızı kaybettik...
Born To Be wild,Live to Ride...
Çok üzüldüm :( Allah rahmet etsin, tüm sevenlerinin başı sağolsun. Mekanın cennet olsun kardeşim
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)