inanamıyorum artık ya inanmak istemiyom.ne zman ulaşıcaz muassır medeniyetler seviyesine.
inanamıyorum artık ya inanmak istemiyom.ne zman ulaşıcaz muassır medeniyetler seviyesine.
nesrinbektaş; acınızın ne kadar taze, büyük ve derin olduğunu anlayabiliyoruz ve bizim de bir o kadar acı çektiğimizi bilmenizi istiyoruz...
Fotoğraflar isteğiniz üzerine kaldırıldı...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Mesaj bu ( http://www.motosiklet.net/forum/1403520-post109.html ), yazan da zeda3000 David ( http://www.motosiklet.net/forum/memb...000-12189.html )
Görür görmez ulaşmasını söyleyen bir mesaj yazıyorum, siz de özel mesajla ulaşabilirsiniz.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
gökhan abi ya
bu akşam bi arkadaşım senin yazdıklarını söyledi.bende onurun babasıyla bu akşam konuştum.eğer bir terslik çıkmazsa motoru size fuarda göstermeniz için vericez.yalnız yarın belli olucak.ben yinede sana telefonumu veriyorum. 0 505 721 60 41 adım nickimde olduğu gibi.şimdiden çok teşekkürler.
cenazeye gelmek istiyordum ancak işimden izin alamadım :(
keşke izin mizin dinlemeyip gelseydim mtden bu kadar az motorcu geldiğini bilmiyordum. merhumu tanımasam da hayatımda en çok etkilendiğim kaza bu.
olayı anlattığım yemek kuryesi meslektaşlarım da bir fatihayı esirgemediler saolsunlar.
minibüs sürücüsü suçlu diyelim kasap diyelim psikopat diyelim hayvan diyelim.
bunun patronunda hiç mi hata yok "koçum sen aslansın kaplansın 2 servis daha atarsın" deyip 500ytlik acemi bir sürücüye 2 adamın işini yaptırıyor?(sadece tahmin )
peki bu metrobüsün bariyerlerini hiçbir standarda uymadan yapan ,şeritleri daracık yapan inşaat firmalarının görevlileri, bu projeye onay veren inşaat mühendisleri, ben bu mesajı bu saatte uykusuz yazarken nasıl rahat uyuyorlar?
nasıl insanım diye gezinip de saygın konumlarda falanca bey filanca hanımefendi diye karşılanıyorlar.?
bu nasıl bir belediye ki bunca ölümlü trafik kazası varken 6 ayda 100 kavşak tamamladık metrobüsle ulaşımı 45 dakika yaptık diye heryere gururla ilanlar asıyor.?
ellerine kan bulaşmış daha niceleri, yetersiz sürücü kursları, bu kurslardan kolayca ehliyet aldırabilen sınav sisteminin sorumluları...
sizi şikayet edecek bir merci bulmak isterdim ama bulamadım çünkü heryerde siz varsınız.şu memlekette motorcular olarak bir tek Allahımız kalmış ve ben de sizin hepinizi Allaha havale ediyorum.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sevenlerine sabır versin..
Geç haberim oldu maalesef, cenazeye gelmek isterdim.
Kendisiyle şahsen tanışmak kısmet olmasa da mesajlarından ne kadar düzgün, pırlanta gibi bir insan olduğu anlaşılıyordu. Zaten tanıyan herkes de aynısını söylüyor.
Nedense hep iyi insanlar erkenden ayrılıyor aramızdan sanki; Tuğper, Onur ve bilmediğimiz niceleri.. Allah sevdiği kulunu yanına çabuk alıyor, diye mi avunup teselli etsek kendimizi diyorum bazen? Ama ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef. Kalanlara sabır diliyorum, başımız sağolsun..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
[B]O en sevdiklerime, o en sevip de yeterince söyleyemediklerime, o en çok söyleyip de yeterince sevemediklerime selam olsun...[/B]
başımız sağolsun tüm sevenlerine ve motosiklet camıasına bassağlığı diliyor geride kalan aileseine ve sevenlerine sabır dılıyorum,üzüçü bir haber daha aalmanın şokundayım tanımasamda motorcu bır kRDEŞİ KAYBETMEK ÇOK ACI
mekanı cennet olsun
allahım profilinde ç.dışı yazıyor offffffffff
O yollar tam bir ölüm tarlası. Bu motosikleti kullanmaya başladığımdan beri 2 kez e-5'e çıktım ikisi de mecburiyetten. insanlar deli gibi araç sürüyor. çoğuda sürmeyi dahi bilmiyor. sapık, cahil, kişilik bozukluğu olan insanlar toplumda önemli ölçüde söz sahibi durumda. belediyeye de iki çift lafım var, o rezil metrobüs denen sistemi getirtip yollarda şerit merit hiç bir şey bırakmadılar, iki kıtayı birbirine bağlayan boğaziçi köprüsünü 2 şeride indirgediler. ota boka çiçek dikip, geri söktüler, milyonlarda TL'yi heba ziyan ettiler, jilet gibi çelik halatları yolalra döşediler maliyetleri düşsün diye. kesinlikle siyaset yapmak v.s. olarak algılamayın, orada o arkadaşımızın yerine herhangi bir motor kullanıcısı olabilirdi.
insan hayatı bu ülkede zam görmeyen, enflasyondan etkilenmeyen ve fiyatı asla artmayan ve hatta her geçen gün ucuzlayan tek şey.
Allah belasını versin diyeyim. Okumuş etmiş aklı başında insanlarız ama bu tarz şeyleri görünce insanın artık canına tak ediyor. bu trafik magandalarının idam edilmesini istiyorum. İnsan düşünüyor da, 30-40 tanesi asılsa, bir daha cesaret edebilirler mi?
Onur kardeşimizi tanımasamda, Sanki bir tanıdığımı kaybetmişçesine üzüldüm. Huzur içinde yatsın. geride kalanları ömürleri boyunca unutamayacakları bir acıyla yaşayacaklar. Allah onlara dayanma gücü versin. Olaya sebep olanlar hakkında bir şey diyemiyorum. desem de, burada herkese açık bir forumda ağır olurdu sanırım. Anladınız..Saygılar....
hepimizin başı saolsun. geride kalanlara yüce Rabbimden sabır diliyorum. Allah taksiratını affetsin.. ölümün bile hayırlısını versin cümlemize...
korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin...!
Arkadaşlar rahmetli Onur Sual'ın ailesiyle bir sekilde irtibata geçen olursa onlardan lütfen şunu istesin.Sizlere garip gelebilir ama kazaya karışan motosikleti muhakkak muhafaza etsinler,minübüsün hasar gören yerlerinin ayrıntılı fotoğraflarını çektirsinler.Bunlar ileride hukuki süreçte kazanın oluşunu aydınlatırken mutlaka işe yarayacaktır.Muhtemelen minibüs trafikçe bir yerlere çekilmiştir ve bir iki güne kadar ruhsat sahibine teslim edilir
bende gazetede gördüm çok korkunçtu ALLAH rahmet etsin ailesine de sabırlar versin bu son olur inşallah
GEL DEDİN, GELDİM, ABDURRAMAN ÇAVUŞ
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
ailesine seven arkadaşlarına da allah dayanma gücü versin...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
cok uzucu bır olay allah yakınlarına sabır kendısıne rahmet eylesın boyle kazalar bazen motordan sogutuyor ınsanı ama ne yazıkkı oluyor boyle olaylar vadesı bu kadarmıs butun motosıklet net camıyasına alah sabır eylesın
ailesine ve ailemize bol sabır diliyorum.çokkk üzüldüm çokk.kac kısı bana aman dikkat et dıyor ama neye dikkat edelim ki??
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
arkaradaslar su an onur arkadsımız atv kanalında haberı yapılıyor mutlak ızleyın
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)