Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun
Reklamlar
-
chozen adlı üyeden alıntı
Buradan İETT Yİ O BARİYERLERİ KOYDUKLARI İÇİN KINIYORUM HATTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN TEHLİKELİ OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİ HALDE KOYMUSLAR
Yobaza ne desen boş.
Özel bir sistem de gerekmez.Anadolu yakası e 5 de çoğu yerde olduğu gibi beton bariyer konmuş olsaydı Onur belki de hayatta olacaktı.
Çabuk yapacaklar ya metrobüs hattını...
Seçimlere yetişecek ya...
Beton bariyer koysalar uzun sürer...
İnsan mı ölmüş ? Boşversene...Bizde onlardan çok var !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Reklamlar
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzücü bir durum :(
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldüm ailesinede baş saglısı diliyorum Allah kabrini cennet bahçelerinden bahçe eylesin
bugün bir tanıdım abinin marketine gittim orda duydum bu olayı netede ordan gelcektim nete geldim baktım hemen siteye Allah cc hepimizi sevdiklerinin yüzü suyu hürmetine korusun kazalardan ve belalardan
bu arada yt_servan arkadaşımızın dediklerine katılıyorum motor camiası devletten izinli prodesürleri neyse alınıp eylem yapmalı özellikle çok riskli yolların oldug yerlerde sadece motorcular için motor yolu yapılmasını isteyebilirizde hayal gibi görünsede bu birtür istek bunun gibi isteklerimizi vs dile getirebiliriz
-
off offf cok kötü yaa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ......
[COLOR="Red"]41___**ULTRA_ASLAN**___41[/COLOR][B][/B]
-
-
tanrinin_kirbaci34 adlı üyeden alıntı
gecen sene yıne gundeme geldı ben o gun de soyledım buyuk bır organızasyon yapıp motosikleti olan olmayan canı yanan yanmayan herkezle bir olup ankaraya meclısın önune gıdıp bızı dınletene kadar kampımızı kuralım.
Bence ilk ve hemen yapılması gereken bu.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Bugün namazdan sonra hasanla otoparka gidip onurun motorunu ve çarpan minibüsü gördük. Korkunçtu... Minibüsü görünce bunun bir kaza değil bir cinayet olduğunu açıkca görebiliyorsunuz... Motor tanınmayacak halde aynı şekilde arabanın önüde. Bu nasıl bir sürat ve bu süratte nasıl bir dikkatsizliktir aklım almıyor.
-
hepimizin başı sağolsun haberi gazetede okudum. Görünce içim sızladı.çok üzüldüm. Umarım yetkiler bir an önce önlemler alırlar.motosikleti bir hiç olarak görmekten vazgeçilmeli
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
-
blackberry adlı üyeden alıntı
hepimizin başı sağolsun haberi gazetede okudum. Görünce içim sızladı.çok üzüldüm. Umarım yetkiler bir an önce önlemler alırlar.motosikleti bir hiç olarak görmekten vazgeçilmeli
bizler birşeyler yapmazsak yetkılılerın hıcbırsey yapacagı yok
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
Ben bu sabah Best Fm de Cem Arslanın programına sms ile katıldım sevgili Onur'un
kazası ile ilgili olarak ve benim yazdığım tüm metni Best Fm dinleyicileri ile paylaştı
Cem Arslan kendisine burdan çok teşekkür ediyorum göstermiş olduğu duyarlılık için.
-
geride kalanlara sabır, allahtan rahmet. keşke istanbulda olsaydım en azından 4 motor olurduk cidden duyarsızlık olmuş ist mt
-
allah rahmet eylesın başımız sagolsun
!:cat:CbR OnLiNe HaYaT OffLİnE!:cat:
-
ben yakında istanbula dönüyorum arkadaşlar ve bu konuda çok ciddi düşüncelerım var kısa zamanda gereken bılgılendırmeyı yapacagım sıze söz veriyorum
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
onur abime allahtan rahmet diliyorum ...
benim yaşım sitedeki abilerime ve ablalarıma göre çok daha küçük ama babamın arkasında (aparat) uzun süredir artçıyım ve bir motosiklet tutkunuyum...
yalnız böyle cinayet gibi kazaları gördükçe endişeye kapılıyorum ve korkuyorum...
motosikletler ne kadar daha fark edilmeyecek???motosikletlerin fark edilmesi için eğer bir etkinlik yapılacak olursa bende sonuna kadar yanınızda olacağım...
babaaaaaa bana [COLOR="Lime"]ninja[/COLOR] alsana(nolurr):cherry::cherry:
[B][COLOR="Red"]Drift Religion[/COLOR][/B]
-
tanrinin_kirbaci34 adlı üyeden alıntı
ben yakında istanbula dönüyorum arkadaşlar ve bu konuda çok ciddi düşüncelerım var kısa zamanda gereken bılgılendırmeyı yapacagım sıze söz veriyorum
Ben elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım... Umarım çok kişide böyle düşünüyordur.
-
Allah c.c Rahmet eyler inşallah
-
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
-
allah çok çok rahmet eylesin.ben çok yeni motorcuyum ve şu anda inanılmaz duygular içindeyim.resman boğazım düğümlendi.anlaşıldı arkadaşlar türkiyede motora binmek bize haram.en kısa zamanda satıcam motorumu.hepinizede satmanızı öneriyorum.hatta satarsak başkalarının canı yanıcak,kimseye satmadan imha etmek lazım bu motorları ama oda nekadar mümkün tabi.bi daha kimse böyle feci kazalarla aramızdan ayrılmasın imşallah.tabi takdir ve son söz allahındır.
-
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay...Hani derler ya ölümünde hayırlısı olsun böyle bir ölümü hiç bir motorcu arkadaşımız hak etmiyor...Ailesine sabır diliyorum...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)