Geçmiş oLsun...
Geçmiş oLsun...
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
arkadaşlar daha demin sedat ın yanındaydım.. sedat ın verilmiş sadakası varmış....motoru görseniz sürücüsü kesin ağır yaralı dersiniz... motora tam göbekten en assağı 50 km ile girmiş özküz.... motor pert..... toplansadasa adam olmaz.... sedat tekrar geçmiş olsun.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
abi geçmiş olsun ya inşallah bir an önce bileğin iyileşir ya arkadaslar lütfen dikkatli olalımm gercekten babama bu yüzden hak veriorm motor kazaları cok tehlikeli koruma şartt lütfen korumasız yolculuga cıkmayalım
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
sedat verilmiş sadakan varmış
motorun durumuna göre sen çok iyisin,arka teker 8 olmuş resmen
en büyük kazan bu olur inşallah
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ALLAH tan
sedat çok geçmiş olsun kardeşim .çok şükür iyi olmana sevindim Allah bidaha kaza bela göstermesin.motor için üzülme Allah sağlık versin gene alırsın.tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim
çok geşmiş olmasını temenni ederim. ALLAH kimseye hiç bir arkadasımıza ölümlü kazalar vermesin. amin. diyelim
[ÇILGIN_TÜRK'ler
canım kardeşim dostum ciğerim noldu böyle yaa. olm 2 gün nete girmedik hemen bi haltlar karıştırıyon. ama bu sefer çok kötü olmuş. sende bişey olmaması teselliden ibaret kardeşim. ulen bi göremeden gitti ya şu senin DAYI.. valla yalan sölemiyorum en çok o koydu bana kardeşim benim....
çok geçmiş olsun kardeşim noolur dikkat abicim noolur dikkat
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Büyük geçmiş olsun kardeşim. Allah tekrarından ve beterinden saklasın.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Çok geçmiş olsun abi, sağlık olsun.
sagolun arkadaslar lütfen trafikte her noktada dikkatli olun uguşuk insanlari sevmem ama trafikte uğusuk olmak gerekir ne olur 2 dk gec kalirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)