İşte yeni motorum GV650 hayırlı olsun bana :P
-
ercüüü adlı üyeden alıntı
slm mrock hayırlı olsun.Allah izin verirse bende almayı düşünüyorum.yalnız sormak istediğim soru şu: bu makineyi alırken özellikle dikkat etmem gereken şeyleri anlatırsan sevırım.çünki aktarma farklı ve üretimden kaynaklanan bazı sorunlar var(depo şamandra ve gidonda civata gevşemeleri)bunlar yada buna benzer.beni bu konularda aydınlatırsan sevınırım.şimdiden teşekkürler.
not:arkadaşlar gv650 arıyorum bilen duyan varsa haberdar ederseniz sevinirim.
saol arkadaşım.Genel olarak motordan memnunum.Dediğin kronik sorunlar bende de var.Gidon somunun kısa olması,Deponun çatlaması ve debriyaj kavramasında "çır çır " şeklinde ses var.Bunlar halledilmeyecek sorunlar değil.Alırken genede bunları göz önünde bulundur.Bunun haricinde makine fiyatını fazlasıyla hakediyor.
TOP SPEED adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun uzun süredir sahibinden de satılıktı bu makine 7990 fiyatı vardı,kazasız sürüşler dilerim.
t.ederim dediğiniz gibi sahibinden.com da bir süredir satılıktı kısmet banaymış...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Reklamlar
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
kral gibi makina kardeş hayırlı olsun kazasız belasız kullan kütahyada askerlik yaptım severim o soguk memleketi kütahyada makina sayısı artıyor desene bundan sonra
Now the world is gone. Im just one.
-
evet dostum chopper/cruiser ağırlıklı olarak sayımız baya çok oldu.Yolunuz düşerse misafirimiz olun,bekleriz motorcu dostlarımı....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
mrock adlı üyeden alıntı
evet dostum chopper/cruiser ağırlıklı olarak sayımız baya çok oldu.Yolunuz düşerse misafirimiz olun,bekleriz motorcu dostlarımı....
bi gün motorla gelicem mutlaka kütahyaya büyük ihtimal bu yaz hatta ben ordayken kütahyada sayılı 3-5 büyük makina vardı bir yeşil bir chopper birde gri bir racing vardı hiç unutmam her carsıya cıktıgımda görürdüm antepli seyfinin oldugu caddede parkederdi
Now the world is gone. Im just one.
-
mrock adlı üyeden alıntı
gule gule kullan inşallah .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler