Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

İşte yeni motorum GV650 hayırlı olsun bana :P

Motovento
    REKLAM ALANI
    mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    Alıntı ercüüü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm mrock hayırlı olsun.Allah izin verirse bende almayı düşünüyorum.yalnız sormak istediğim soru şu: bu makineyi alırken özellikle dikkat etmem gereken şeyleri anlatırsan sevırım.çünki aktarma farklı ve üretimden kaynaklanan bazı sorunlar var(depo şamandra ve gidonda civata gevşemeleri)bunlar yada buna benzer.beni bu konularda aydınlatırsan sevınırım.şimdiden teşekkürler.

not:arkadaşlar gv650 arıyorum bilen duyan varsa haberdar ederseniz sevinirim.
    saol arkadaşım.Genel olarak motordan memnunum.Dediğin kronik sorunlar bende de var.Gidon somunun kısa olması,Deponun çatlaması ve debriyaj kavramasında "çır çır " şeklinde ses var.Bunlar halledilmeyecek sorunlar değil.Alırken genede bunları göz önünde bulundur.Bunun haricinde makine fiyatını fazlasıyla hakediyor.

Alıntı TOP SPEED adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun uzun süredir sahibinden de satılıktı bu makine 7990 fiyatı vardı,kazasız sürüşler dilerim.
    t.ederim dediğiniz gibi sahibinden.com da bir süredir satılıktı kısmet banaymış...
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesın...
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    kral gibi makina kardeş hayırlı olsun kazasız belasız kullan kütahyada askerlik yaptım severim o soguk memleketi kütahyada makina sayısı artıyor desene bundan sonra
    Now the world is gone. Im just one.

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    evet dostum chopper/cruiser ağırlıklı olarak sayımız baya çok oldu.Yolunuz düşerse misafirimiz olun,bekleriz motorcu dostlarımı....
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Sergeant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 kle, 2007 kymco ck
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet dostum chopper/cruiser ağırlıklı olarak sayımız baya çok oldu.Yolunuz düşerse misafirimiz olun,bekleriz motorcu dostlarımı....
    bi gün motorla gelicem mutlaka kütahyaya büyük ihtimal bu yaz hatta ben ordayken kütahyada sayılı 3-5 büyük makina vardı bir yeşil bir chopper birde gri bir racing vardı hiç unutmam her carsıya cıktıgımda görürdüm antepli seyfinin oldugu caddede parkederdi
    Now the world is gone. Im just one.

t00t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf250 vardı,Şimdi yok
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motoru İstanbuldan aldım.2006 model Hyosung GV650 ve 7800 km de.Ocak ayına rağmen dün motorumu tehlikelide olsa Kütahyaya ulaştırdım.Gerçekten gücü ve torku çok yüksek.1.vitesi 85 km/h kadar uzuyor.Aldığımdan beri 5. vitesi daha göremedim.240 kilo ağırlığı ile oturaklılığı, süspansiyonu,önde çift arkada tek diskiyle frenlemesi ve 73 bg 90 derece V-twin,su soğutmalı, kayış aktarma motoruyla parformansı büyüleyici,Yakıt olarakta 230km de 30TL 95 oktan yaktı işte fotoğrafları buyrun.

[URL=http://imageshack.us][/

gule gule kullan inşallah .

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler