Hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza...
Hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza...
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan...
yakışıklı makine
hayırlı olsun kazasız belasız
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Güle güle kullan ......................
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Herkese t.ederim çok daha iyileri sizlerin olur umarım
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
emrah hayırlı olsun,darısı artık başımıza
yaptın yine yapcağını... ben dedim eski akülünü bana sat diye :D ama satmadın, babamla otursaydın sen her türlü verirdin o makineyi ona:D neyse hadi hayırlı "uğurlu" olsun
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
hayırlı olsun kardeş çok harika bi motor almışsın
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Ben bu başlığı görmemişim.
Uzun zamandır istiyordun. Muradına erdin.
Hayırlı olsun
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
kazasız güle güle kullan
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
hayırlı olsun
HayıRlı OLsUn ABi iyi günlerde kullan..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Hayırlı olsun Emrah kardeşim Ben Sinan Eskişehirden artık paso Eskişehir yaparsın. Toplantılarımıza bekleriz. 2-3 motor atlayın gelin. chooper'dan vazgeçememişsin
hayırlı olsun kardeşim benimde sıradaki alınacak motrum gv 650
darısı başımıza ama yakıt olarak fazlamı yakmış ne haluk hocanın motoru istanbul adana arası bu kadar yakmamış km de yakıt olarak toplam değil ha km de ne kadar yaktığınıda bi eklesen sevinirim
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Hemşerim tekrar hayırlı olsun
slm mrock hayırlı olsun.Allah izin verirse bende almayı düşünüyorum.yalnız sormak istediğim soru şu: bu makineyi alırken özellikle dikkat etmem gereken şeyleri anlatırsan sevırım.çünki aktarma farklı ve üretimden kaynaklanan bazı sorunlar var(depo şamandra ve gidonda civata gevşemeleri)bunlar yada buna benzer.beni bu konularda aydınlatırsan sevınırım.şimdiden teşekkürler.
not:arkadaşlar gv650 arıyorum bilen duyan varsa haberdar ederseniz sevinirim.
Hayırlısı olsun uzun süredir sahibinden de satılıktı bu makine 7990 fiyatı vardı,kazasız sürüşler dilerim.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)