Geçmiş olsun. Umarım bir an önce eski haline dönersin....
Geçmiş olsun. Umarım bir an önce eski haline dönersin....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
geçmiş olsun kardeşim...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
geçmiş olsun ........................
kankam cok buyuk gecmıs olsun yarın urıcam yanına
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Kerem çok geçmiş olsun Çok üzüldüm Allahtan bu kadarıyla atlatmışsın, Allah beterinden korusun Zibidi seniii Bişeye ihtiyacın olursa ara ..
heh şimdi gazlarsın bu kolla apaçi seniiiii
Neyse hadi büyük geçmiş olsun tekrardan
6 hafta alçıda kolum işin kotu yanı fuara kırık kolla gelcem
Drift Religion
gecmis olsun her 2 tarafa da..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
çok geçmiş olsun herkez için son olmasını dilerim
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
hey alahım yaaa. kardeşim çok geçmiş olsun .. ucuz atlatmışsın.. yanlız rica ediyorum senden.. bu kaşılıklı tanışma yada kız tavlama bi etkileşim ..motorla çarpmayla olmaz .:D :D :D nebiliim bi cafede topluluk içinde daha sıkı kaynaşırsın . ama motorla baktıgın yere gidiyosun keremcim :D sana kaç kere ogreticem .. birazdaha dikat dikat :D
öptüm kankacım .. geçmiş olsun .. çatlamış dudagına melhem süreyim iyi bak kendine sen bana lazımsın daha
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
verimli artçıdan kastın nedir dostum . açabilirmiyiz biraz meyve veren agaç taşlanır sözünden yola çıkarsak .. verimli artçı sürücünün her ihtiyacını karşılayan cinsten bişeymidir : ,
bilelimde o yüzden verimli konuşalım :D
bu arada keremin alım satımı kaç bugün ((((((((((((((((((((: altın düştüde baya :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
canım benim en başta şunu diyim ark bundan sonra artçı olursa ki olucaktır
geçmişte kendisinin söylemiş olduğu bir laf vardı bunu bizim tayfa çok iyi bilir artçı kuralı vardı arkadaşın şindi o arçı kuralını aynen kendisine uyguluyacaz inş ben her zaman artçı alırım dilaverde sırada sanada tavsiye ederim ve büğün kerem borsasında baya bi düşüş var biraz daga bekliyelim
üste para bile alabiliriz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Geçmiş olsun abi.Allah bir daha göstermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)