Geçmiş olsun. Her iki tarafada acil şifalar. Bi keresinde bende bi bayana çarpıyodum cbr 125'le çok korkmuştum :S hissetiklerini birazda olsa anlayabiliyorum
çok büyük geçmiş olsun kardeşim
allah beterinden korusun
suç bayandamıymış acaba
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Allah tekrarini nasip etmesin tez zamanda iyilesirler insallah.
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Çok büyük geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Hasan..
Bilekten kırık kötüdür. 2003 de bende sağ bilekten kırmıştım, bir defa alçıya alındı 2 ay kaldı sonra yanlış kaynamış deyip ameliyatla bir daha kırıp platin çivi ile tutturdular. Sonra da ufak bir operasyonla çiviyi aldılar. Hala uzun süre motor kullanınca sağ elim uyuşur. Asla eskisi gibi olmadı. İnşallah bu kardeş benden daha şanslıdır.
geçmiş olsunn allah beterinden saklasın
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
geçmiş olsun
her iki tarafada geçmiş olsun....acil şifalar dilerim....
gecmış olsun acıl sıfalar...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
çok geçmiş olsun; en kötüsü,en beteri bu olsun... diyelim...
yapabileceğim,yardım edeceğim bir konu olursa seve seve yardıma hazırım...
geçmiş olsun allah korumuş...acil şifalar...
Bende bilek ten 4 parmağımı kırdım oks ye 20 gün varken aradan bir buçuk sene geçti ters bir hareket veya çok zorlarsam ağrı yapıyor hala daha geçedi ama ne günlerdi harıl harıl oks ye çalışıyorum yarında dershane filan hiç bişey yok, dedim bu gece çıkıp biraz gezeyim, çıktım sonra basketbol oynamaya gittik gerisini az çok tahmin edebilirsiniz ufak bir ip ucu sımaç basmaya çalışırken oldu..
Çok Geçmiş olsun kardeşim
[COLOR="Yellow"][B][I]FenerBahçeli[/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]Olmak Ayrıcalıktır.[/COLOR][/B]
Küçük Hırsızlar El Feneri İle Büyük Hırsızlar Deniz Feneri İle Götürür...:wiinkk:
geçmiş olsun.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
gecmiş olsun abi tekrar ettırmesın allah
herkese geçmiş olsun Allah daha kötüsünden saklasın
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)