gecmıs olsun....aslan bıraz daha dıkkatlı olursun bundan sonra hadı bakalım sıkma canını
gecmıs olsun....aslan bıraz daha dıkkatlı olursun bundan sonra hadı bakalım sıkma canını
:queen::queen:HIZ DELISI:flower::flower:
geçmiş olsun
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
Öncelikle geçmiş olsun. Fakat düşmeyi aranmışsın gibi geldi bana. Bak arkadaşların ne diyor ? Yarım saat olmadı Şişli,den eve geldim. Yollar tuzlanmış olmasına rağmen asfaltın birçok yerinde araba dans eder casına kayıyordu. Bu havada dört tekerlekli araca hakimiyet sağlanmazken motosiklete binmek hiç doğru değil. Günüz bile sabah ve akşam saatleri çok tehlikeli. Isının ani olarak düşmesi beklenmedik buzlanmalara yol açar ve sonu facia. Bundan sonra bari dikkatlı ol canım kardeşim.
çok geçmiş olsun. allah korumuş. tabiki temkinli gitmenin de faydası var.
bugun uludağ yolunda buzlanmış yolda ben de kaldım, ve yavaşça motorumu yatırdım, indim, kaldırdım ve geri döndüm
sabit hızla giderken buzun üzerinde ve temkinli olarak, motosiklet nasıl durur gördüm
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
geçmiş olsun Allah korumuş wallaa
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Gece artik su siralar havalar saat 11'den sonra direk 1 derece altinda seyr ediyor. Tamam motor bir tutku vs ama bu kadar da abartmiyalim, dikkat edelim. Her hava sartinda motor kullanilmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)