yav maşallah büyük olanın gözleri ne kadar güzel öyle, küçükte çok şirin Maşallah..
Allah analı bababı büyütsün, upuuuuuuuuuuuzun sağlkıl ömürler diliyorum...
yav maşallah büyük olanın gözleri ne kadar güzel öyle, küçükte çok şirin Maşallah..
Allah analı bababı büyütsün, upuuuuuuuuuuuzun sağlkıl ömürler diliyorum...
maşallah nazardan korusun Allah...ben nazara inanırım...1.sayfadaki foto keşke burada olmasaydı...çok taze yavrucak...diyeceksinizki kardeşim senin avatardada var...am abenimki artık bağışıklık kazandığı dönemler nazar işlemez...yahu daha çok minik...melek bu yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Maşallah Kardeşim Allah analı babalı büyütsün..Mutlu bir ömür sürsün inşallah.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Maşallah ya Allah torunlarını nasip etsin.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Oyyy oyyy Allah'ım o ne şirinliktir yarabbim..Allah nazardan saklasın, sağlıklı, kocaman ömrü olsun inşallah...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
allah bagışlasın allah analı babalı büyütsün
aman allahım ne tatlı şey bayıldık nekadar güzel bakıyor allah analı babalı büyütsün
allah analı babalı büyütsün. acılarını göstermesin.
allah bagışlasın allah analı babalı büyütsün
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
allah analı babalı büyütsün gözleri çok güzelmiş gerçekten çok şirin
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
Abi ya forumu yeteri kadar takip edemediğim seninle de pek sık görüşemediğimiz için Dünyaya böyle bir güzellik geldiğinden yeni haberim oluyor.
Allah analı babalı büyütsün. Bıcırığı ısır benim yerime =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
maşallah maşallah tü tü tüüü
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Tesekkurler beyler.
Aylin de size dilini çikararak karsilik veriyor.
abi ben abisiyle arasını merak ediyorum :D karnı ağrıyormu birilerinin :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
abinin pabucu dama atılır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)