Abi her zaman sahibinde kalmıyor malesef : (
Abi her zaman sahibinde kalmıyor malesef : (
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Vay bee film gibi hikaye olmuş gerçekten. Gözün aydın kardeş, kazasız belasız çaldırmadan kullan inşallah.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Senin adına çok sevindim güle güle kullan.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
...sevinçten yerimde duramiyorum gece 3 de teslim aldım motorumu sabaha kadar gezdim ve şuanda boğazım şiş ...
ben en çok bu kısmı beğendim motor aşkı.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
çok geçmiş olsun harika ya keşke bütün motoru çalınanlar bula bilse
ama seninde hikayen gerçekten çok enteresan artık ayrılmamanız dilegimle
motoruna birdaha gile gile bin
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Gözün aydın..... Darısı diğer motoru çalınıpta haber bekleyen arkadaşların başına.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
çok sevindim kardeşim gözün aydın
kazasız belasız kullanman dileğiyle
full koruma ve full dikkati unutma sakın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
gözün aydın hocam...baya şanslıymışsın ha
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
Haydi bakalım güzel haberlere
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Hayırlı ugurlu olsun
Hayırlı olsun diyelim
Gözün aydın..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
gözün aydın, çok şanslısın, ne kadar çok sevindiğini tahmin edebiliyorum, çok güzel bir olay olmuş gerçekten. . .
vay anasını... süpermiş... gözün aydın...
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
inan akşam akşam ne kadar sevindim.helal malmış.aman bundan sonra önlemini iyi al,gözünden ayırma kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gözün aydın,motorun da arabanın da diğerlerinden farklı olması her zaman iyidir.Kazaya karışıp kaçarsan kötüdür.
göz ününden ayırmasın artık motoruna kavuştuğuna sevindim
şanslıymışsın gözün aydın.Demekki napacaz arkadaşlar motorun sağını solunu çizecez ki hemen tanıyalım.
MoToCroSS RuLeZZ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)