Kullandığım ufaklık Kymco Agility'yi bundan 1 ay önce satmıştım.
Tutup gene aynısını aldım Duyanların "ne gerek var" dediği türden bir olay.
Esasında motor işini teke indirmeyi de düşünerek(iki motorun ortası birşey alarak) motorumu satılığa çıkardım.
Satılığa çıkardıktan sonra 1-2 hafta ilanda bekleyen motora buradan bir arkadaş talip oldu ve satışı gerçekleştirdik.
Aldığım motorda ,motor kullanmaya heveslenen bir arkadaşa yaz aylarında aldığımız bir motor.
Ailevi sebeplerden ötürü motordan soğudu kendisi. Esasında motorculuğu kaldıramadı ; Kaskı,eldiveni,montu,pantolonu,soğuğu,yağmuru, çamuru vs.
"Sen alır mısın motoru" dedi kendisi. Ben almasamda motoru satacaktı fakat benim aldığım rakam ile başka birisine satacağı rakam farklı olacaktı.
Bende aldım motoru
300 km'de aldığımız 2006 model motorun rodajını ben tamamlamıştım zaten.. 300 km'de yağ değişimi yapıldığı için motor yattığında bir sıkıntı oluşmamış.(şimdi 1400 küsür km'de)
Kime niyet kime kısmet derler ya. Arkadaşıma diye aldığım motorun yeni sahibiyim.
Allah izin verirse buna da bir süre binmeyi düşünüyorum.
Motor önceki sahibinde 1 yıl yatmış,bizim arkadaş aldığında da 2 ay yatırdı.
Motorun rodajını yaparken benim motorla aynı konuma gelmişti. (yokuş aşağı 125 km/s gibi bir rakam görmüştük)
Ben motoru arkadaşa verdikten sonra motorun yatması iyi gelmedi. Ya bujiden ,ya da karbüratörden(tıkanıklık) olmalı ki bu motor benim önceki ufaklıktan geride bir performans sergiliyor şimdi. Birşeylere el atmak lazım ama bu havalarda suya sabuna dokunmaya üşendiğim için idare edeceğiz.
GT250R'ı satsam gene gider aynısından almazdım muhtemelen(ki ona ettiğim emeğe bir daha katlananam) ama Agility'yi tekrar alırken pek tereddüt etmedim.
İkinci elde tutulacak bir motor olacağına inanıyorum.
Pratik kullanım,ucuz yedek parça,sınıfının üstünde performans,arızasız bir motor vs. . Daha ne olsun?
Adetten ,birkaç foto ekleyeyim ;
Adımı,soyadımı ve rakamları itibariyle bir numarayı simgeleyen plakam(AT) gitti ama olsun.