Doğum günün kutlu olsun Cem kardeşim
doğum günün kutlu olsun . . .
doğum gününüz kutlu olsun. . .
Doğum günün kutlu olsun
Iyiki doğdun Jess
cik
iksilevınınla nice senelere... Doğum günü hediyesi olarak da bi depo benzin alayım diyecem ama ... kısmet işte yakın değiliz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Nice senelere jessss
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
olay olur bu "cik" eki ben diim sana jesicik
i.V.i.B.i
Abim benim Dogum gunun kutlu huzurlu mutlu ve mubarek olsun Senınle cok guzel zmnlar gecırdık abım eylendık bırlıkte sevındık bırlıkte uzulduk onun ıcın senı cok sevıyorum abım tekrar ıyıkı dogdun ve ıyıkıde senı tanımısım
Doğum gününüz kutlu olsun..!!
Nice Senelere inşallah..!!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Kardesimmm benim dogum gunun kutlu olsun
seni seviyoruz bir o kadarda özlüyoruz...
Seviniyorum Emin askere gidiyor pert olma ihtimalin dusuyor =))))
Herdaim sevdiklerinle beraber olasin ins
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
lan baktim baktim topic acilmamis dedim =))))))))))) mahmut yazarsaniz tabi gormem hahahahahahhahahah
dogum gunun kutlu olsun canim benim seni seviyoruuuuuuuum operim gidiktan =)
Vascocum ne yapıyosun
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...tlu-olsun.html
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
la mahmut yazmislar gormedim napim
Konuları birleştirdim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)