Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hakkınızı Helal Edin Arkadaşlar

REKLAM ALANI
    lord61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Transalp
    merhaba arkadaşlarım,dostlarım,kardeşlerim;

bugün itibarıyle hatay iskenderun deniz kuvvetlerine askerliğim çıkmış bulunuyor ayın 13 veya 14 ünde teslim olacam inşaallah hepinizden hakkını helal etmesinini rica ediyorum

hatayda mt den dostlarımız varsa tanışırız inşaallah

Vatan bana yollar size emanet ALLAH'a emanet olun..
    Kardeşiniz Mehmet Emin İBA
    Ölümüm vatanım için olacaksa,Topragimda BORDO-MAVI güller acacaksa,
    Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    İ s m a i L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yenisini alana kadar yok.
    Güle güle git, güle güle gel.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    hayırlı teskereler arkadaşım
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    Xciting
    helal olsun... vatanda yolumuzda denizlerimizde mehmetciklere emanettir...hayırlı teskerelerinide buradan alırız inşallah ben geldim dersin ...
    kymcOcUk

hayırlı teskereler arkadaşım

Motosikleti
    Honda Cbr 600rr
    14ünde teslim ol akşam 5e kadar vaktin var hayırlı teskereler.
    it's just living and leaving::145::

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayrılı teskereler güle güle git ,güle güle gel inş
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    denizci olmuşun kardeşim sana nasıl rahat olacağını anlatmim istersen zira şırnak, tunceli , hakkari illerimizde deniz yok
    paşa paşa yaparsın askerliğini şimdiden hayırlı teskereler. .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı Tezkereler dilerim Lord61

İskenderun Er Eğitim alayı , oyy oyy oyy varya bittin sen bittin
    ( gitmeden tırsıtayım biraz )

Mümkün olduğu kadar erken teslim olun . İskenderunda en son gelenlere ne yaptıklarını bizzat kendiniz görürsünüz.

Mutlaka teslim olmadan önce çarşıda sivil bir berberde askeri traş olun . en eski kıyafetini giyin en dandik kol saatinizi takıp öyle gidin.

Yanına mutlaka bir rulo tuvalet kağıdı alın. ve iyi saklayın.oradaki sahra tuvaletlerini görünce , bana dua edeceksiniz..

İskenderuna dikmişler taştan bir gemi , bir daha dönersem s....... beni şeklindeki , Türk bahriye askerinin en sık kullandığı , övgü dolu sözümüze konu olan , taştan gemiye en azından bir defa çıkın. izin çıkmıyorsa en azından bir resmini çekin.

Yarıkkaya rüzgarına yakalanmamaya dikkat edin. eğer yakalanırsanız tamamen yüzüstü yere yatıp ve ellerinizle yüzünüzü koruyun. ( yarıkkaya rüzgarı neymiş , neler yaparmış, orada görürsünüz )

Ara sıra radar üssüne bakıp halinize dua edin.çayda , açma veya hiç bir yemekte Şap bulunmaz. merak etmeyin. bir hafta içinde normale dönersiniz

Teslim olana kadar evinizde 40 saniyede banyo yapma tatbikatları yapın.yoksa orada sabunlu kalırsınız.

Tekrar hayırlı tezkereler dilerim.

-----------------
    Not: doğru yazım şekli TEZKERE'dir. TeSkere , ateşli silahlar için verilen belgeye denilinir.

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Helal olsun arkadaş.Sağlıcakla git ,,gel.

Anlatılanlara ben bile tırstım.

jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cosa 200
    Hayirli teskereler arkadasim
    First Day Of My Life

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Mümkün olduğu kadar erken teslim olun . İskenderunda en son gelenlere ne yaptıklarını bizzat kendiniz görürsünüz.

Mutlaka teslim olmadan önce çarşıda sivil bir berberde askeri traş olun . en eski kıyafetini giyin en dandik kol saatinizi takıp öyle gidin.

Yanına mutlaka bir rulo tuvalet kağıdı alın. ve iyi saklayın.oradaki sahra tuvaletlerini görünce , bana dua edeceksiniz..

İskenderuna dikmişler taştan bir gemi , bir daha dönersem s....... beni şeklindeki , Türk bahriye askerinin en sık kullandığı , övgü dolu sözümüze konu olan , taştan gemiye en azından bir defa çıkın. izin çıkmıyorsa en azından bir resmini çekin.

Yarıkkaya rüzgarına yakalanmamaya dikkat edin. eğer yakalanırsanız tamamen yüzüstü yere yatıp ve ellerinizle yüzünüzü koruyun. ( yarıkkaya rüzgarı neymiş , neler yaparmış, orada görürsünüz )

Ara sıra radar üssüne bakıp halinize dua edin.çayda , açma veya hiç bir yemekte Şap bulunmaz. merak etmeyin. bir hafta içinde normale dönersiniz

Teslim olana kadar evinizde 40 saniyede banyo yapma tatbikatları yapın.yoksa orada sabunlu kalırsınız.

-----------------
    Not: doğru yazım şekli TEZKERE'dir. TeSkere , ateşli silahlar için verilen belgeye denilinir.
    Çerkes askerliğini yaptığı sırada iskernderun osmanlı toprağıydı o derenin altından çok sular geçti merak etme ...

tabiki sivil ortamdan farklı bi yere teslim oluyosun .. ama oranında ayrı bi tadı var .. güle güle git , güle güle gel ... önce Allaha sonra şerefli tür ordusuna emanetsin .. hayırlı teskereler ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    hayırlı teskereler
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Helal olsun kardesim..
    Gule gule git gel insallah
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

erdincpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan da motorsuzum
    varsa hakkımız hella olsun kardeşim
    allah kolaylık versin sana
    DRİFT RELİGİON
    4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    Güle gül hayırlı teskereler
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    gule gule gıt gule gule gel hayırlı teskereler...
    [COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]

Motosikleti
    yok
    Arkadaşım merhaba.İskenderun deniz alayına gidiyorsan eğer bende orada yapmıştım askerliğimi.İyi bir yerdir.İnşallah 28 gün acemilik yapıp dağıtım olursun.Acemiliği inanılmaz rahattır.Hiç sıkıntı çekmezsin.İnşallah çok paşa bir askerliğin olur.Allah sağlık ve sıhhatle gitmeyi ve gelmeyi nasip etsin.

Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster

-----------------
    Abi şu anda tırsılacak hiçbirşeyi yok.Çok şeker bir yer.TRalimöğretmeni olarak kalmazsa hiçbir sıkıntısı olmaz. Valla ben askerliğin tamamını 85/1 tertip olarak yaptım.Şeker bir yerdi. Bu arada taştan gemiyi bulamadım ben.Ufakbir taştan gemi yapmışlar ama çok ufak.Rüzgar konusunda haklısın.Tuvaletler falan sanırım senin zamanına göre baya düzenliydi ben gittiğimde.Tek tavsiyem arkadaşıma şu olabilir.Yanında kazak veya içlik tarzı çok kasma.Kışın ortasında bile gömlekle gezdim orada

Rakun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ER6-F 2006 Siyah Kırmızı
    Helal olsun dostum.

Hayırlı teskereler.
    Beraber yollara düşmek dileğiyle
    34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
    Kartal/İstanbul

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Helal olsun. Allah yolunu açık etsin. Hayırlı teskereler.
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)