Askere gidiyorum :) Altınova Yalova
Reklamlar
-
Marmariste BBRR nikli bir dövmeci arkadaş var arıza biridir elide ağırdır yani ne modluğu ne dövmeciliği beceremez ama iyi adamdır
Muğla MT bayağı entel dantel ekibidir kolay kolay kimseye sıcaklık göstermezler
hayırlı teskereler dilemeyeceğim çünkü muhtemelen deniz subaylıı kebap olur ve belki devam bile edersin
şu tr şartlarında kıllısını aramaman lazım
haline şükret
ordunun şefkatli kollarındasın daha ne istersin ülke batar ordu batmaz maaşını tıkır tıkır alırsın
oralarda karıya kıza kapılma sicilin bozulur
sivilim bana bişey olmaz deme
konyada saf anadolu çocuğuydun Marmariste cin olup rus kızları çarpma aman askeri mahkemede yargılanırsın büyük suc
Reklamlar
-
Marmariste BBRR nikli bir dövmeci arkadaş var arıza biridir elide ağırdır yani ne modluğu ne dövmeciliği beceremez ama iyi adamdır
Muğla MT bayağı entel dantel ekibidir kolay kolay kimseye sıcaklık göstermezler
hayırlı teskereler dilemeyeceğim çünkü muhtemelen deniz subaylıı kebap olur ve belki devam bile edersin
şu tr şartlarında kıllısını aramaman lazım
haline şükret
ordunun şefkatli kollarındasın daha ne istersin ülke batar ordu batmaz maaşını tıkır tıkır alırsın
oralarda karıya kıza kapılma sicilin bozulur
sivilim bana bişey olmaz deme
konyada saf anadolu çocuğuydun Marmariste cin olup rus kızları çarpma aman askeri mahkemede yargılanırsın büyük suc
-
Moderatör
E bekledik o kadar, Yalova'ya gelince görüşücez diye.. Marmarise gelemem kusura bakma Hayırlı teskereler tekrar
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
CBA adlı üyeden alıntı
hayırlı teskereler abi..
hakkatten baya rahatısn herhalde
Yok asteğmen olarak yapıyorum ya. 6 aylık zorluğu 12 aya bölünce zor gelmiyor Şaka bir yana denizcilik en rahat askerlik sanırım.
ELINT adlı üyeden alıntı
Hayırlı teskereler yılmaz.
Teşekkürler ELINT.
Lucas adlı üyeden alıntı
E bekledik o kadar, Yalova'ya gelince görüşücez diye.. Marmarise gelemem kusura bakma
Hayırlı teskereler tekrar
Çıkamadık 17 gün olunca dışarı çıkarmadılar.
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
çok helva bir yere düşmüşsün,ben de orada komuta katında koramiralin şöförüydüm.çok rahat edersin.orası biliyorsundur eski usa üssüymüş.mimari yapısı zaten amerika gibi,19 ağustos depreminde oradaydım.hayrlısıyla bitirirsin inşallah
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)