Aramızdan askere giden gidene bu kutsal görevde başarılar ve hayırlı tezkereler dilerim..
Aramızdan askere giden gidene bu kutsal görevde başarılar ve hayırlı tezkereler dilerim..
Bende askerliğimi orada yaptım .yedek subay olarak. cok cok sanslısın .cok guzel bir yer ,18 gun sonra astegmen rutbesı alarak goreve baslıyacaksın ,evın kadar rahat edecegın bır yer. kalacagın yer yedıgın yemekler hersey 4 4 luk sımdıden hayırlısı olsun .
dur ya adam daha acemiye gidio sanırım coko. belki daatırlar başka yere?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Güle güle git, güle güle gel. Ben de Gölcükteyim, yakın sayılır.
Oraya gıdenlerın bır kısmı aynı yerde gorev yapıyor buyuk bır kısmı ıse baska yerlere atanıyor ama yinede acemıklerı 18 gun bızım donemımızde 2,5 ay dı sonradan 18 gune dustu
sanada hayırlı teskereler arkadaşım
mt harbiden asker oldu kaç askerimiz var şimdi?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ben Karamürsel' deyim, Kocaeli' nin bir ilçesidir burası, senin askerlik yapacağın yere 6-7 km gibi. Altınova Yalova' ya bağlıdır ama Yalova' ya uzaktır. 8-10 sene öncesine kadar Karamürsel'e bağlıydı burası, Yalova il olduğunda Altınova' yı Yalova ya bağladılar. ortalama 20 km kadar mesafesi var Yalovaya. Karamürsel ise çok daha yakın olduğu için askerler hafta sonu çarşı izinlerinde Karamürsel' i tercih ederler.. Sende buraya sık sık gelip gideceksin mutlaka. Umarım dağıtım vs buralardan ayrılmazsın. Burada hiç sıkıntın olmaz, zaten yedek subaysın. Mesain bittimi sivilsin.. Şimdiden hayırlı tezkereler..
oooooooooo süper altınova çok güzel bir yer Allah güç kuvvet versin
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
Yalova'daki arkadaşlarla görüşme imkanım olmadı malesef. 17 Gün acemi olduğumuz için dışarı çıkamadık. Şimdi izindeyim. Marmarise atandım. Artık oradakilerle görüşürüz
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hoşgeldin diyelim o zaman ,Marmaristen kimse yok mu ?
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
En büyük asker bizim asker... En büyük asker bizim asker...
En büyük asker bizim asker... En büyük asker bizim asker...
Hayırlı teskereler...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Hayırlı teskereler ;)
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
gel teskere gel teskere bitsin bu cile
Teşekkürler arkadaşlar.
Ben askerliğe çile olarak bakmıyorum Rahatım gayet iyi. Asteğmen olarak yapıyorum ve mesleğimi yapacağım.
Marmaristeki arkadaşlar varsa beni ziyaret etmelerine gerek yok. Çünkü akşamları ve haftasonları boşum ben ziyaret ederim
Vatani görev. Yapar geliriz hayırlısıyla günler geçip gidiyor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı teskereler abi..
hakkatten baya rahatısn herhalde
Hayırlı teskereler yılmaz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)