60 km ile giderken bi başka arabadan kafamıza bira şişesi attılar
Reklamlar
-
12 Aralık 2008, 21:08
büyük geçmiş olsun ya ucuz atlatmışsın nasıl bir insanki bi başkasının direk
hayatıyla oynaya biliyorlar allah korusun ama ölümle bile sonuçlana bilirdi
çok acayipya yine memneketin insanı dememek için zor tutuyorum kendimi
ama ne yazıkki bü gerçek memneketimin hayvanı işte off offff.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Reklamlar
-
13 Aralık 2008, 17:22
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
Gökhanım Büyük geçmiş olsun. olayı kazasız belasız atlatmış olmanız çok sevindirici bir haber.
Bu tür motorize magandalar için bir kaç tavsiyede bulunulmuş.ama arkadaşlar silah kesinlikle çözüm değil.
Böyle bir ardçı ile dolaşmanızda çözüm değil
En iyi çözüm polise şikayet etmek.polis yakalar , Adli makamlar kanunun öngördüğü cezayı verir.Gökhanım , polislerin başka araca bakarken asıl olaya karışan aracı kaçırmaması için durumu polise ihbar ederken daha değişik kelimeler kullanmanız gerekir. ( Mesela : aracın arka koltuğunda bombaya benzer bir şeyler vardı gibi. O zaman polis ne yapar eder o aracı illaki bulur. hele hele jandarma yetki alanındaysa kuş olup uçsa kaçamaz )
Asla cezayı kendiniz kesmeye çalışmayın. %100 haklı iken arada sizde kanunları çiğneyip , ceza yemeyin.
Gercekten doğru diyorsun ama o an sinirli oluyor insan çok doğru diyorsun çok iyi örnek
cagatay_hepsen çok teşekürler ne desen doğru laflar bunlar o icinlerin amacları sadece teker patlatmasıydı ölsün diyerekten atmaz kimse bence ama başka şeylerde oluyor ne yazikki
-
13 Aralık 2008, 17:27
olur böyle şeyhler
RUHUN BEDENİNDE, LASTİĞİNDE JANTININ ÜZERİNDE KALSIN......
-
13 Aralık 2008, 17:28
Mersin İl Temsilcisi
bunlar için aklıma tek tarif geliyor; İNSANLIKTAN MAHRUM'LAR
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
13 Aralık 2008, 17:29
evet öyleler inş öbür dünyada cezalarını cekecekler
-
13 Aralık 2008, 17:44
gökhan32 adlı üyeden alıntı
evet öyleler inş öbür dünyada cezalarını cekecekler
Burdada çekerler kardeşim merak etme yine böyle salak birşey yaparlar, adamda manyaktır çeker 4ünü birden gebertir.
-
13 Aralık 2008, 17:54
aynen öyle ama o geberten ben iyiki olmadım olsaydım belki simdi burda olmayacaktım
-
13 Aralık 2008, 17:57
gökhan32 adlı üyeden alıntı
aynen öyle ama o geberten ben iyiki olmadım olsaydım belki simdi burda olmayacaktım
Tabiki 4-5 serseri için hayatını 4 duvar arasında geçirmeye değermi.Durduğumuz odada zor kalırız yarım saat sıkılır dışarı çıkarız hayatını bitircek hataya tabiki deymez.
En iyisini yapmışsın hiç bulaşmamak , hakkını kanuni yollardan aramak lazım.
-
13 Aralık 2008, 18:23
O..... Ç..... Anas.... a...na.. k..yı..y.. bn onların tofaşın distribitörü girsin bitarafına
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
13 Aralık 2008, 18:33
ruh hastası olduklarına eminim.
geçmiş olsun.
-
14 Aralık 2008, 12:40
bunlara insan denilmez insan görünümlü hayvan olarak tabir edeßiliriz bu daha çok yakışıyor kişiliklerine..
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
14 Aralık 2008, 13:27
ceash adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun bende biri ile dalaşmış adam kaçarken kaskımı camına fırlatmıştım ama adam durmadı tabi kendi açısından iyisini yapmış oldu.
Fakat benim anlamadığım Polis o aracı durdrmadı bizi durdurdu demişsin Polisin bu olaydan haberi vardıda mı o aracı durdurmadı yoksa sizi 3 kişi bir motora biniyorsunuz diyemi durdurdu yani bu durumda Polis görevini yapmış oluyor
ceash..resimdeki sensen kaçması normal..dalaşması anormal =
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
14 Aralık 2008, 14:06
ne şerefsizler war ya... ama herkes ettiğini çekecek. bu dünyada olmassa öbür dünyada muhakkak çekerler...
bu arada geçmiş olsun...
-
14 Aralık 2008, 14:42
allah belasını versin şeref...lerin
-
14 Aralık 2008, 14:56
-
14 Aralık 2008, 15:41
Süper Moderatör (BBRR)
ahada tofaşa cevap hakkı doğdu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
14 Aralık 2008, 16:08
Bi soru.. Bu magandalar neden genelde tofaş kullanır?
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
-
14 Aralık 2008, 17:01
büyük geçmiş olsun...allah korumuş onu yapan insan olamaz
-
14 Aralık 2008, 19:51
arkadaşlar çok sagoun bi atan yani tofaş kulanan kişilere ne deseniz haklısınız
Taber YILMAZ. Neden Tofaş kulanır demişin nedeni en ucuz araba :D sizce
-
17 Aralık 2008, 14:26
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)