60 km ile giderken bi başka arabadan kafamıza bira şişesi attılar
Reklamlar
-
09 Aralık 2008, 01:16
arkadaşım geçmiş olsun bende dün düştüm motordan köpeğe çarptım kafamda kask olmasa kafamı asfalta vuracaktım kask patladı bana bişey olmadı herkesinde dediği gibi kasksız motora binmeyin kask motorun üstünde insana bir kere lazım oda düşünce koltuğun altındaki deponun üstündeki kask insanı korumaz
herkese kazasız belasız sürüşler
Reklamlar
-
09 Aralık 2008, 01:22
çok geçmiş olsun .
kask olmasaydı sonuç daha köötü olabilirdi...
-
09 Aralık 2008, 01:23
Onların çift delikli aile mensuplarını Bira şişesine oturtmak lazım. Belki uzaklaştırılırım ama inanın dayanamıyorum bu tür olaylara, çünkü benide 2 yıl önce saat 23:30 da altınşehirde bir sarhoş sürücü önümü keserek silah zoruyla darp etti. Plakasını aldım adresinide öğrendim ama aracı bi türlü bulamadım, 2 yıldır her gördüğüm hyndai getz lere bakarım ama yok yok o.çocuğu yok.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
-
09 Aralık 2008, 01:42
bi ara banada karşıyakada elma attılar yakalayamadım ters şeritten geldi bunlar harbi kıro espiri anlayışlaı bu yapıcak bişey yok evde beslediğim köpek kadar akılları yok olsa zaten yapmazlar....
-
09 Aralık 2008, 02:09
geçmiş olsun kardeşim. kimden bilmem ama emin ol belalarını bulurlar.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
09 Aralık 2008, 02:53
-
09 Aralık 2008, 04:49
bisey diyecektimde simdi...
Wildgoose Rider - Transalp 650
-
09 Aralık 2008, 11:50
Kardeşim büyük geçmiş olsun malesef bu ülkede insan görünümlü bir sürü hayvan var
[COLOR="Red"]Kontrolsüz Güç Güç Değildir[/COLOR]
::sapka::::gleam::
-
09 Aralık 2008, 12:12
o şişeleri onlara yedirmek lazım
-
09 Aralık 2008, 12:15
-
09 Aralık 2008, 12:18
Tekirdağ'da bizimde başımıza gelmişti . Araba ile gidiyorduk şehir içinde , arkadan beyaz bir şahin önümüze geçmeye çalışıyor , sağ taraftada park etmiş araçlar 2 şeritli yok tek şeride düşmüş yolda veremedik haliyle sonra anayola çıkınca baktık bunlar hala peşimizde .
Arkadan çarpmaya başladılar , Fiat doblo vardı çelik barlar vardı arkada yanlarda ondan birşey olmadı. Sonra bir benzinliğe girdik polisi aradık . Polis bulmuş onları . Bizde karakola gittik şikayetçi olduğumuzu belirtmek için.
Cezaevine göndermişler sonrada. Çıkmışlardır ama şu an bayağı oldu çünkü. 4 yıl falan
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
09 Aralık 2008, 13:21
1 adet pompalı yada otomatik tüfek al kardeşim ve değişik bir motosiklet bulun başkası ama sağlam kullanan başkası kullansın sen tüfekle artçı ol yada pusuyada yatabilirsiniz denk getirebilirseniz gördüğünüz anda aracı kevgire çevirin saçmalar 2 numara olsun kaportaya ateş et yeterince korkutacaktır hatta kazada yaparlarsa çok makbule geçer (denedim işe yarıyor)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
09 Aralık 2008, 13:22
satoyama adlı üyeden alıntı
1 adet pompalı yada otomatik tüfek al kardeşim ve değişik bir motosiklet bulun başkası ama sağlam kullanan başkası kullansın sen tüfekle artçı ol yada pusuyada yatabilirsiniz denk getirebilirseniz gördüğünüz anda aracı kevgire çevirin saçmalar 2 numara olsun kaportaya ateş et yeterince korkutacaktır hatta kazada yaparlarsa çok makbule geçer (denedim işe yarıyor
)
abi koptum yavv
-
09 Aralık 2008, 13:28
satoyama adlı üyeden alıntı
1 adet pompalı yada otomatik tüfek al kardeşim ve değişik bir motosiklet bulun başkası ama sağlam kullanan başkası kullansın sen tüfekle artçı ol yada pusuyada yatabilirsiniz denk getirebilirseniz gördüğünüz anda aracı kevgire çevirin saçmalar 2 numara olsun kaportaya ateş et yeterince korkutacaktır hatta kazada yaparlarsa çok makbule geçer (denedim işe yarıyor
)
her zaman ful tecizatlı olamıyoruz malesef gecen ters yola girmişin farketmedim araçın biri senmisin ters yola giren diye üstüme dogru direksiyonu kırmazmı nerdeyse duran araça çarpıyodum bu motorun bi tarafına demir vs. yerleştirmek şart oldu
-
09 Aralık 2008, 13:29
sanırım siz bide yeni lastik almıştınız,demek serefsizler yüzünüzden lastiğiniz patladı,büyük gecmiş olsun neyseki size bişey olmamış...
-
09 Aralık 2008, 14:37
-
09 Aralık 2008, 14:43
konu başlığını görünce şaka falan sandım...
geçmiş olsun.
en önemlisi: Allah öyle anlarda haklı durumda olanlara SABIR versin. haklıyken haksız duruma düşmemek lazım..
tekrar geçmiş olsun
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
09 Aralık 2008, 15:45
şerefsizler ya
abi alcan yanına bi ufuk 7 65 öle bişi oldumu arabanın arkasından sallıcan 2 tane bide yakalayabilirsen indircen aşşagıya saglam bi sopalıcan iti kalcak öle
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
-
09 Aralık 2008, 15:47
125-MZ adlı üyeden alıntı
şerefsizler ya
abi alcan yanına bi ufuk 7 65 öle bişi oldumu arabanın arkasından sallıcan 2 tane bide yakalayabilirsen indircen aşşagıya saglam bi sopalıcan iti kalcak öle
sonra da ben bu insanlar gibi değilim, olamam diceksin öyle mi ??
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
09 Aralık 2008, 16:59
geçmiş olsun dostum.vizörünüzü full kapalı tutun akıcı trafikte 2 hafta önce vizörün ortasında yanan sigara izmariti patladı allah tan kapalıydı vizör sorunsuz atlattık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)