bayramlaşmaya başlayalım mı artık ne dersiniz?
erken deyilmi
allah tan nice bayramlar görmemizi diler bayramınızı kutlarım tüm mt lerin
herkesin Kurban Bayramı nı en içten dileklerimle kutlarım
kazasız bir bayram geçiririz umarım
Arkadaşlar çok Uzun Bir Süredir Aranızda Değildim Artık Geri Döndüm Herkesin Bayramını Kutluyor Nice Bayramlar Diliyorum Sevdiklerinizle Beraber ...
[EMAIL="ozgurozkanoglu@hotmail.com"]ozgurozkanoglu@hotmail.com[/EMAIL][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][FONT="Comic Sans MS"]GÖNLÜ GÜZEL[/FONT]
Hepinize hayırlı bayramlar..mutluluklar..
Hepınızın Mubarek Kurban Bayramını Kutlar..nıce Hayırlara Vesıle Olmasını Dılerım..ahmet Maral..moskova'dan Sevgılerle..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
bayramınız kutlu olsun ben de yarın akşam atımı garaja koyup bayramın sabahı 6 gibi köye gidicez.. dikkatlı olun yavaş olun hatalı bayram vesselam.. ;)
Bu bayram yol yapacak tüm arakdaslara öncelikle normalden 2 kat daha dikkatli olmalarını öneriyorum hele benim gibi ayda 3 kaza yaptıysanız Evet herkese kazasız belasız mutlu sürüşler mutlu bayramlar dilerim.....
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
iyi akşamlar:
Arkadaşlar bütün motosiklet.net,ve müslümanların kurban bayramını kutlarım nice kazasız belasız bayramlara inşallah
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1356493
burdan kutlatık ama sen görmedin herhal
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Herkezin Bayramı Mübarek Olsun Kazasız Belasız
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
iyi bayramlar
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
herkesın kurban bayramını kutlarım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
bayramınız mubarek olsun arkadslar
Tüm arkadaşların mubarek kurban bayramını kutlar, keyifli,ikitekerli bir tatil dilerim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
kurban bayramınız mübarek olsun arkadaşlar
hayırlı kurbanlar
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
butun mt ailesinin bayramını kutlarım hayırlı bayramlar
carpe diem
biraz erken de olsa herkesin bayramını kutlarım
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
iyi Bayramlar.....
tüm mtcilerin bayramı kutlu olsun
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)