tiplere bak yav maaşallah allah analı babalı büyütsün
tiplere bak yav maaşallah allah analı babalı büyütsün
Eee artık biraz yavaşlarsın artık....
Allah analı babalı büyütsün... Talihleri güzel olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
allah analı babalı büyütsün... sağlıklı bir gelecek diliyorum ufaklıklara...
maşaallah
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Gözün aydın Mehmet Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olurlar inşallah -MAŞALLAH-
Allah analı babalı büyütsün
çok sevindim mehmet, inanki bu sıra aldığım en iyi haber
mutluluğunuz daim olsun
kendinize ve yeğenlerimize çok iyi bakın...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Annelerine benzemeleri iyi, inşallah huyları da benzer babaları gibi inatçı olmazlar.
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, iyi motosiklet sürücüsü hatta başarılı birer yarışçı olmalarını dilerim. Gözünüz aydın.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
allah analı babalı buyutsun....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Masallah Masallah..
Allah hayırlı evlet nasip etsin cumle aleme..
Tebrik ederim kardesim..
Bence sen artık bırak bu işleri al bi mountain bike ufak ufak sahilde onunla gez
Yoksa Leyla ablam cizer seni benden söylemesi..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
allah analı babalı büyütsün..
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
allah analı babalı büyütsün. maşallah
DRİFT RELİGİON
çok şirinler gerçekten allah bağışlasın
abi artık büyük bir aile oldun sana goldwing yakışır
oooooo hayırlı uğurlu olsun mehmet abi, Allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı evlat olmayı nasip etsin bebişlerinizi
bahtlarıda yüzleri kadar güzel olsun.. allah analı babalı büyütsün saglıklı huzurlu bi hayat nasip etsin şirin ss cilere
hoşgeldiniz minikler kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Allah analı babalı büyütsün. kötü günlerini göstermesin...
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Kızların kiloları ve sağlık durumları iyi. Leyla da iyi. Müsait olup gelmek isteyenler Özel Gaziosmanpaşa hastanesine gelebilirler, sanıyorum Pazar gününe kadar burada olacağız.
Valla motor hayatım ne evlendiğim zaman bitti, ne Leyla hamile kaldığında bitti, ne de kızlarım dünyaya geldiğinde bitecek. Aksine eğer kendileri de istiyorsa mümkün olan en küçük yaşta onları da motosiklet dünyasına dahil edeceğim. Pocketbike ile başlayacaklar, en kısa zamanda da 600cc ye binerler herhalde. Eğer yarışmak isterlerse de benden tam destek, tabi bunu o zamana kadar şartların da düzeleceğini de varsayarak söylüyorum.
DURU
CEREN
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Allah analı babalı büyütsün
Abi nolurdu benim babamda böle deseydi yaa
We are many...
Pek güzeller be.. ne mıncırılır şimdi bunlar.
Allahın sevdiği kulusun ne diyim ben sana çok şanslısın çoook.
Yarın bir ara uğruycam inşallah, kovmassın demi.
Ha bu arada isimlerini SelinSelen koyarsın diye bekliyodum ama böylede güzel olmuş.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)