Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Erdem kardiş hayırlı olsun çok temiz yauv Kaçe aldın ?
hayırlı olsun... allah kaza bela göstermesin.... benimde en çok hoşuma giden motorlardan biri....
allah kaza bela vermesın...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşlere...
"Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
Hayırlı Olsun Kazarsız Sürüşler
Seni Sevdimde Ne Oldu Efes Ve Turkcell Zengin Oldu
hayırlı ugurlu olsun kle 500 kullanıyorum aynı motoru kullanıyorlar ve gercekten her binisinde yuzunde tuhaf bı gulumseme olacak dostum allah kaza bela vermesinn cok sevindim))))
Sevgili Erdem güle güle kazasız belasız kullan...Hayırlı olsun......
Erdemim hayırlı olsun güle güle kullan allah kaza bela yüzü göstermesin
Şimdi Race cat de kim diyeceksin Ben Özer ağabeyin??kendimi log in edemiyorum nedense???
kardeşim motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
hatıram canlandı okuyunca
Bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Uzun bir sabretmeden sonra kendi imkanlarımla, kendi çabamla kovauşabildim bir büyük motora . Allah hepimize daha güzellerini daha iyilerini nasip etsin işallah. Walla şahsen benim şimdi sırada gönlümde DL var ..
Özellikle Chatkut 'a,Aykut 'a, ayrıca çok teşekkür ederim. Gittik beraberce motora baktık, pazarlığı da yaptık. El sıkıştık geldik. Ama gördümki sanırsam biraz daha pazarlık konusu üzerinde çalışmalıyım ..
Sabah bir baktım topiğim açılmış. Dün geceden bu yana ancak şimdi bilgisayar başına oturabilmek nasip oldu.
Eh artık İZMİR - Mt, sanısam gerisi gezilere katılmak kaldı bi . Ortalıkta biraz fala Er 5 olucak heralde ama olsun napalım .. Diğer arkadaşlar, sizler le de bir gün yol yapmak nasip olur işallah. . Hepinizi güzel İzmir'imize bekleriz.
Herkese güvenli sürüşler. Bir sorunuz olursa yanıtlamaktan mutluluk duyarım.
Biraz motordan bahsedeyim.
2006 model 10,000 km de bir makina aldım. Araştırmalar sonucu motorunun çok temiz olduğunu öğredik. Ki öyle de gözüküyordu denenemiz sırasında.
Üzerinde givi çanta bağlama aparatı vardı. Yarım depo benzini de yanında .. Cantlarda yeşil reflektör ve depoda tank ped.
Pierzig diğer detayları merak ediyorsan ilk toğlantıda yüz yüze görüşebiliriz.
Neyse işte böle. Hepinizi öpüyorum. Hadin sağlıcakla.
Hayırlısı olsun Erdemim allah kaza bela vermesin kız gibi maşallah...
Güle güle binmek nasip olsun Erdemcim... Güzel makina... Sana da yakışır...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız,belasız bol km'ler...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Teşekkür ederim arkadalar .. Beraber sürmek nasip olur işallah .
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Hayırlı olsun.. Kazasız belasız.
Sürerken gülücükler eksik olmasın yüzünden. Güle güle eskit.
O da asi ruh yaşamla ölüm arasında.
En çok direnenler, en çok bilenenlerdir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)