Kask çok önemlidir dün kaza yaptım :(
-
sevgili büyüklerim ve arkadaşlarım ;
Dün Antalyada çok kötü bir yağmur vardı.Ben yağmur falan farketmez motora binenlerdenim. Gece 11 sularında anayolda yolun en sağından 40 la gidiyordum, yağmur dinmiş fakat yerler ıslak olduğu için yavaştım.Bir anda önümdeki araba sinyal vermeden sağa dönünce arabaya girmemek için frene asıldım bi anda oldu herşey motoru yere yatırdım .5 metre gibi motorla yerde sürüklendim Allah(CC)a şükür kaskım vardı.5 metre boyunca yerde sürüklendi kafam kask olmasaydı ne olurdu tahmın edebiliyorum.( önceki kazamda kasksızdım kafatasım halen catlak)
Hemen ayağa kalktım motoru sağa çektım . Sağolsun motorcu abilerim hemen yardıma geldiler birşeyimin olup olmadıgını sordular birşey yok sağolun abi dedim ayrıldılar yanımdan. O şok la tekrar motora bındım evın oraya geldiğimde ne göreyim kaza yapmama sebep olan ABLA birşey diyemedim ehliyetim yoktu cünki ( o da biliyordu ) zaten o da üzgündü yanından ayrıldım eve gittim motora bi baktım grenajda hiç birşey yok bı sinyal kırılmış bi de vites yayı düşmüş ucuz atlattım.
KASKIN ÖNEMİNİ BİRKEZ DAHA ANLADIM
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Reklamlar
-
büyük geçmiş olsun allah korumuş iyiki bir önceki kazadan ders alıp kaskını takmışsın yoksa düşünmek bile istemiyorum :(
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
çok sağol ders cıkarmasaydım oncekı kazamdan sımdı napıyodum gercekten cok acı saol
Manavgat şimdilik . . .
-
mal adam bize böle konuşmuyon ama siteye bakıyorum çok kibar yazmışsın
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun....
saol ablacığım
Manavgat şimdilik . . .
-
geçmiş olsun......allah beterinden saklasın.....
-
alix35 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun......allah beterinden saklasın.....
Amin cümlemize abi sağol...
ChİpSEt07 adlı üyeden alıntı
mal adam bize böle konuşmuyon ama siteye bakıyorum çok kibar yazmışsın
erdal sanal ortamdayız canım benım senınle konustugum gıbı konusamam ya burda anladın sen onu
Manavgat şimdilik . . .
-
adamım geçmiş olsun
-
saol arkadaşım ucuz atlattık Allah(CC) a şükür
Manavgat şimdilik . . .
-
Ehliyetin yok bu daha da Kötü sonuçlanabilirdi ve Ehliyetin olmadıgı için sen Suçlu durumda olabilirdi allah korusun Biran önce almaya bak Ve motorunun hasarınıda Karşı tarafın sigortası karşılayabilirdi Tutanak tutularak.. Vs Vs Vs=Ehliyet
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
-
ölmedinmi kanka
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal) ayrılmaz ,muhteşem,çatlatan,patlatan,sevecen ikili artık çok tatsız mutsuz
ben - ozo
-
ChİpSEt07 adlı üyeden alıntı
heryerde ben kazayapmam kurallara uyarım demesi değil kaza insanı buluyo demi
her yerde kaza yapmam değil arkadaşım dikkatliyim böyle senın gıbı aralara gırmem dediğimi biliyorsun
evet abi ehliyet şart o yuzden sesisimi çıkaramadım az kaldı yasım doluyo
Manavgat şimdilik . . .
-
ben - ozo
-
-
kawasaki26 adlı üyeden alıntı
GEçmiş olsun kardeşim
teşekkürler abi sağol
Manavgat şimdilik . . .
-
-
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
GEÇmiş olsun
sağol erhan abi
tetikçi adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun
sağolun ... TETİKÇİ
Manavgat şimdilik . . .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler