çok geçmiş olsun... bende 19/11/2008 de akşam 21.30 gibi kadıkoyden bostancıya donerken minübüs yolunda yolun sağında 4lüleri yakmış bi ablamızın tam ben geçerken bi anda sol şeride tam gaz fırlamasıyla ilk kazamı gerçekleştirdim.yerlerde ıslaktı bende sanırım 60 la gidiyordum.neyse yapıştım yere biraz sürüklendim ayağa kalktım(kask,mont,eldiven,bot sağolsun,pantolonda olsa iyi olurmuş)verilmiş sadakam varmış(ben vermedim ama bundan sonra vermeyi düşünüyorum) sadece biraz bacağım morardı.korumalarım olmasaydı kollar büyük ihtimalle kan revan içinde kalıcaktı. arkadaşlar kazadan sonra hastane masraflarına vericeğiniz parayı koruma ekipmanlarınıza verin canınız yanmasın.tabi sadece korumalar işe yaramaz kaşınmayın güzel güzel kullanın buna rağmen kaza oluyorsa oda kısmet. önce önlemimizi alalım sonra allah kazadan beladan korusun hepimizi...
çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun oğuz allahtan kaskın varmış kardeşim...buluşmada görusruz
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
gecmıs oldun kardesım
carpe diem
geçmiş olsun bende ona benzer bir kaza yapmıştım ama benimki biraz daha farklı yaklaşık 75-80metre sürüklendim ve kaskı çıkarttığımda kafamı yere vurduğumu fark ettim(vizördeki çizikleri görünce) kolumun ve omuzumun acısından hissetmedim herhalde korumaları hava çok sıcak diye takmamıştım
ama ehliyet olayına bir çözüm bul derim...
Geçmiş olsun Allah daha kötüsünden korusun...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
:S ne ara kaza yaptın olm sen nese ucuz atlatmışsın inş abilerin bişi demez kaza yaptına yoqsa sanırım bida motor vermezler....ehliyetin olsa çatır çatır ödettirirdikte ama ehliyet yoq işte :S
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
çok büyük geçmiş olsun
allah beterinden korusun
kask haricinde diğer korumalarımızında tam olması gerekir
inş. en büyük kazan bu olur
tekrar geçmiş olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
geçmiş olsun ehliyetin olması lazım.
DAha dün araba ile kırmızı ışıkta bekliyoruz diğer araba yeşil yanmadan geldi arkadan küt tampona motor olsa düşünün. Dikkat dikkat derim.
geçmiş olsun Allah beterinden korusun..
saol faruk abi görüşmek üzere
teşekkür ederim saolun
allah korumuş koruma olmassa olmazlardan
amin abi cümlemizi
bişi demediler abi ya yo motor yine bende az kaldı ehliyete
amin abiciğm dediğin gibi korumalar çok önemli. saol
ehliyete az kaldı ben haklı olsam bıle motor sevdasından sesımı cıkaramıyorum işte az kaldı ehlyete... teşekkür ederim saolun abi
teşekkür ederim Emin abiciğim cümlemizi
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Geçmiş olsun , umarım daha kötüsü olmaz, Ehliyet'sizlik gercekten cok kötü , bnmde yok :( ßirisi bi şey yapınca haklı olsanda sesini çıkaramamak çok zoruma gidiyo , neyse bnmde az kaldı , nisan ayında alabileceğim
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
GEÇMİŞ OLSUN BİLADER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)