Geçmiş olsun.Antalyanın şöförlerinde sorun var hepsinde değil ama %90 nında var.Aynaya bakmadan sağa yada sola geçme,düz yolda frene basanlar,çukurdan kaçmak için motosikletin üstüne çıkanlar,heleki altgeçitler hergün yeni vuruk izleri.
Geçmiş olsun.Antalyanın şöförlerinde sorun var hepsinde değil ama %90 nında var.Aynaya bakmadan sağa yada sola geçme,düz yolda frene basanlar,çukurdan kaçmak için motosikletin üstüne çıkanlar,heleki altgeçitler hergün yeni vuruk izleri.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
geçmiş olsun kardeş
Allah göstermesin bidaha düşersen yerden kalkmak için acele etme herhangibir organ hasarına neden olabilirsin tekrar geçmiş olsun.
gecmiş olsun dostum
Bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum ben.
Aynı pozisyon, aynı hız diyemem (birazcık fazla ama birazcık ), yanlız motoru yere değil arabanın çamurluğuna yatırdım. Gerisini sormayın, sadece kask olmasaydı hayatta olmayabilirdim diyeyim. Sana da büyük geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
Kask takın arkadaşlar hem canınız için hemde canlarını tehlikeye atacakları imrendirmek için.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Geçmiş olsun, ucuz atlatılmış bir kaza gene de. Benim de en korktuğum konulardan biri bu işte. Islak zeminde bir istikrar tutturmuş son derece dikkatli şekilde gidiyorsun, ve bir salağın yüzünden baaam :(
kardeşim çok geçmiş olsun diliyorum...
Hissettiğin gibi yaşa...
çok sağolun hepiniz Allah (cc) a şükür ki kask vardı ucuz atlattım dediğim gibi bundan önceki kazamda kasksız dım kafatasım halen catlak ıyı kı kask takmışım
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Valla gecmiş olsun..
Bizim ehliyetimiz olup motorumuz olmasada.
Sende tam tersi.
Cok dikkatli olmanı tavsiye ederim.Polisler gözünün yaşına bakmıyorlar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Hangi motorla kaza yaptın ikiside abinindi dimi bişey dediler mi..
Ehliyetini almadan trafige çıkma bence kardiş
Ucuz atlatmışsın yine Geçmiş olsun
saolun hepınız cbr la yaptım :S
Manavgat şimdilik . . .
geçmiş olsun...
yalnız seni bu ortamda sürekli iğneleyip aşağılamaya çalışan arkadaşların bence en az korumalıksız trafiğe çıkmandan bile tehlikeli...
onlara karşı da koruma kullanmalısın... mesela, daha iyi arkadaşlar edin ki, yaptığın kazaya sevinip nispet yapmasınlar...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
anlayışın için sağol abiciğim
Manavgat şimdilik . . .
ben ilk ehlieti aldım sonra motorumu aldım
walla ister kızın ister küfredin ama ben 9 yaşımdan beri sürekli olarak kullanıyorum motoru tmm kabul ediyorum ehliyetim yok bu çok hatta belki de en önemli unsur ama ben ehlıyet kursuna yazılcam 1 ay dan kısa bı sure kaldı ama sunu söylemeliyim ki ehliyeti olup ta kaskını takmayan var ehliyeti olup ta son gaz gidenlerde var ehliyeti olupta korunmalrını takmaynda var
ehliyeti olupta kurallara uymayanlar var
...
Manavgat şimdilik . . .
Geçmiş olsun
anladığım kadarıyla yaşın baya ufak abinden fırsat buldunmu yağmur çamur demiyon yani
yağmur işi sakat abisi benim motorla bile yağmurda çıkmıyom sen nasıl o motorlarla cesaret ediyon şaşıyom valla
abi yaşım 17 9 yaşımdan beri binerim dediğim gibi yağmur çamur dinlemem elimle ıtceğimi bilsem yıne de motora bınerım ki ben bu olayı yaşadım
benim için cesaret değil abi aşk
bu arada fırsat hep var onlar bana motor bıle kıralıyorlar biliyolar bınmeden duramıycağımı
bn bu aşk ıcın olumden döndüm önceki kazamdan ama aşığım işte be abi ...
Manavgat şimdilik . . .
ben ikisinide birlikte aldım fakat gideceğim yer 100mt olsa yürürüm zaten
anlıcan hertürlü takarım fakat mesele takıp takmamak değil..
ehliyetsiz yakalandınmı 800 YTL cezası biliyosundur heralde buda doğrudan abilerine akıcak sanırım bunları düşündünmü kazaya sebebiyet vermen durumunda haklıda olsan direkt sen suçlu olacaksın allah göstermesin ölümlü olsa bütün iş sana yıkılacakki en kötüsüde bu yani? artık sen gerisini düşün
Manavgat şimdilik . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)