hani pasta
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
nice mutlu yıllara
:thumright
Ula Gurkan herkese tesekkur alıntısı yapmıssın birtek bana yapmamışsın... Alacagın olsun.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
lai taiçi kızları yolluyorum sana hedaye olarank ne oldugunu sorma bende bilmiyom puhahahaaa ama iyi bişeydir heralde
hapıy bırt dey canım benım yıykı varsın senı seviyem sende beni sevecekmisin
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Dogun gununuz kutlu olsun Komtanım. Sevdiklerinizle ve motorunuzla nice uzun yıllara.....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Gürkanım iyi doğdun Allah nice nice uzun ömüler versin,sağlıkla,mutlulukla,ağız tadıyla...
Hasan..
nice mutlu yıllara. sağlık ve huzurla inşallah
Nice yıllara, sağlık ve esenlik ile...
Mutlu yıllar diliyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
nice mutlu sağlıklı yıllara komtan...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Yalnız hala Gürkan abiden bi cevap bulamadm
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ELINT, atlantic, MSN e ekleyip kaybolan DARKDIAMOND Oğuz abi, sevgili yeschim cbr hayırlı olsun tekrardan bu arada , sevgili alper_tim, alix35, tgb_, cemal yortanlı cemal abim, desperadost ogün abi, cerrahi denen şahıs, ümmet abi hediye için sağol bu arada , canercamalan, PIERzig, rolo, ODUNCU (yıllara meydan okuyorum ), OGLUMVE BEN adaş gürkan kemal abi , SmirnouF Erel, aye ve arka lastiği, Baltassar, Birkannn, AYGÜL, mostwanted_57, ozan150zc, BBRR, GhostRider-L, tanrinin_kirbaci34 (çok talep olursa sinop mt ye tayinini çıkaracam), gezgin_33, headquarters hasan, Wallace, serdar23_Bilgem, hell24, csem66, dynner ve tabiki sitemkar kardeşim GorkeM, arada adını kaçırdığım, hatırlayan, hatırlamayan, yazan, yazmayan, arayan, mesaj atan, düşünen bütün dostlar sağolsun, hep beraber nice mutlu yıllara inşallah.
Mutlu yıllar Gürkan Nice senelere
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
insan msjıa cvp atardı cimri konturun yoksa hediye alalım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
dogum gunu gecti , bu topic kilitlenebilir
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)