sevgili gürkan doğum günün kutlu olsun..nice mutlu yıllara sevdiklerinle sevenlerinle beraber..hoşca kalın
sevgili gürkan doğum günün kutlu olsun..nice mutlu yıllara sevdiklerinle sevenlerinle beraber..hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
gürkancım mutlu yıllara sağlıkla. her zaman seninle gurur duyduk mutlu olduk sevgi çiceğin gönlünün yüzünün güzelliği hiç solmasın...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Resimlerinde kasılmaktan bir gun yarılacak, olgun, aklı basında, kendi dunyasında kapanık, altındaki makinenin hakkını veremeyen, hayatta yaş yere basmayan, sağlamcı, guvenilir, şirin, altındaki kulusturu bana iteleme gafletinde bulunan, itina ile benden tırsan, her buldugumda sımsıkı sarılmak istedigim yanaklarından optugumde tecavuz edecegimi sanıp 5 mt kendini ileri atan cok ama cok sevdigim dostum, kardesim, guzel arkadasım.....
Dogum gunun kutlu olsun..
Allah nice mutlu huzurlu, hayırlı seneler nasip etsin ömrüne...
Allah gonlune gore versin insallah..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
nice sağlıklı mutlu,huzurlu yıllar dilerim ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
doğum günün kutlu olsun bebişim
Adminimiz seni başımızdan eksik etmesin
nice senelere...
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
Komtan hala yaşıyormu ya. E iyiki dogdun ozamannice yıllara nice yollara
Yaşa ve Yaşat
adaş iyiki duğdun nice senelere siteye iki gürkan fazla konuşmuştuk seninle isminin başına kemal eklicektik
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
nice mutlu yillara gurkan abim
allah seni basimizdan eksik etmesin , hatta foruma 2-3 komtan daha versin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Lastik benim arka lastiğe benziyor da jant iki kollu.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
doğum günün kutlu olsun nice senelere
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Doğum günün kutlu olsun Gürkan abicim.
Nice senelere..
Doğum günün kutlu olsun komtan
Nice yıllara inş..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)