Hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstermesin
Hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela göstermesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
canım kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin iyi gunlerde kullan
tekerin düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
yeşim kardeşim allah kaza vermesin çok sevindim yakışmısınız birbirinize şindi emre hızda yapamıcak seni beklicek
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
çok sevindim artık benim hanıma da gaz verirsin kız
vespa est le scooter le plus diffuse dans le monde.
Güzel haberleri öğrenme günü falan bugün sanırsam
Güle güle kullan Yeşim, altından yol, vizöründen rüzgar, kalbinden heyecan eksik olmasın...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ağlamak istiyorum benn:(:( ah be ablam bi bn alamadım cbr
hayırlı olsun yeşim..katılırsın gezilerede....darısı çağlaya
:bounce:
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanı dilerim... Büyük mutlulukturonunda kavuşabilmek bilirim Yaşasın hem cinslerim çoğalıyo :D
i.V.i.B.i
Hayırlı,uğurlu olsun.. allah kaza bela vermesin...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin cıbırın güzelmiş güle güle kullan
Başta topikimi açan tatlı cadıma sonra da iyi dileklerini sunan tüm arkadaş ve dostlarıma çok teşekkür ederim.
Canım sevgilim sen git bana sürpriz yap, gecenin bir yarısı motoru kapıya getir SENİ ÇOK SEVİYORUUUUMMM AAŞŞŞKKIIIMMM Sana layık olmaya çalışıcam hep seni geçicem merak etme
TUĞPERİM senin için sahilde motorun üzerine abanıp vın vın yapıcam, beni görüp mutlu olacaksın biliyorum. Senin kapına getirmek isterdim bak işte oldu aldım sonunda diye ama sen o gece zaten yanımdaydın
Çok çok çok ama çok mutluyum Allah herkese gönlündekini versin hepimizi kazalardan belalardan korusun
Cadı rüzgar olayında bi yanlış var sanırım gece motorsuz gittin eve şaşırdın kendini di mii
yeşim kardeşim motorun hayırlı olsun,üstünde çok şık durmuşun,kazasız belasız güvenle kullan inşallah.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
bende istiyorum hondaaaaa . . şimdilik çinli ama neyse hayırlı olsun
hayirli olsun allah kaza ve usta yuzu gostermesin
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Hayırlı olsun. CBR125 yakışanını bulmuş.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
çok esrarengiz bi adamım yüzümü gören cennete gidiyo bak öbür dünyada yerini sağlama aldın işte
neyse ıslatma topiğinide görürüz inşallah
pastalar meyveli olsun lütfen
olcanım harbi koydun şeklini güsel bi mesaj
cadı alıştı artık artçı olmaya motor almaya niyeti yok bence
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
kazasız belasız, ağız tadı ile kullanabilmen dileği ile..
yeni motorun hayırlı olsun güle güle kullan...
rüzgarın bol olsun...
babaaaaaa bana [COLOR="Lime"]ninja[/COLOR] alsana(nolurr):cherry::cherry:
[B][COLOR="Red"]Drift Religion[/COLOR][/B]
Valla ne diyim kıskandım :(:(
Ama hayırlı olsun,Darısı başıma olur umarım
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)