5 kasım tarihi ile gözlerini dünyaya açan sitemizin az ve öz konuşan üyesi çiçek kardeşime yeni yaşında nice güzellikler diliyorum iyiki doğdun çiçero
5 kasım tarihi ile gözlerini dünyaya açan sitemizin az ve öz konuşan üyesi çiçek kardeşime yeni yaşında nice güzellikler diliyorum iyiki doğdun çiçero
Doğum günün kutlu olsunnn kırmızı saçlı kıııızzzzz =)) ben hep böle tanıom seni
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
nice senelere çiçek . dogum günün kutlu olsun (:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
iyi ki doğdun
Çiçekcan doğumgünün mutlu ve kutlu olsun!
= = = Be Aprilia racer! = = =
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Nice yıllara sevdiklerin ve sevenlerinle beraber..
dogum günün kutlu olsun çiçek... saglıklı huzurlu ve bol rüzgarlı bi hayat senin olsun....
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Çiçenk, mutlu doğdun, iyi ki yıllar...
Vaktim yok, bilahare, uzun uzun, süslü mesajlı kutlayacağım..
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
mutlu yıllar çiçek, bu aye bozutusundan uzak dur 5 kasımlılara takık
GKN MOTORS
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
nice yıllara.... tanımasam da tanımasan da iki teker sevdan hiç bitmez inşallah
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Her ne kadar seni tanımasamda doğum günün kutlu olsun
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Ben de polemik isterim , atraksiyojn isterim, ben de 5 Kasım da doğdum benim neyim eksik diğer 5 kasımda doğanlardan
Çok sağol Mehmet(Discordian), hatırlaman yeter, başlığa ne gereng vardı, hatırlanmak güzel ama nedense bi türlü sevemedim böyle şeyleri. Doğum günümün süresi doldğu anda kitletirim topici çabuk tutun elinizi ona göre.
Tek tek teşkürlerimi sunaciim ama şu an doğduğum günden tiksinmekle meşgulüm, insşallah kapanışı da böyle yapmam ve bu yazıyı da silmiş olurum
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
doğum günün kutlu olsun arkadaşım
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
iyiki dogdun kardeşim sevdiklerinle mutlu güzel nice dogum günleri yaşamanı dilerim (kitlenmeden yakaladım )ben pasta isterim pasta
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
nice yıllara çiçek...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)